Jump to content
Shipfriends

Superexpress (IMO 9176046)

Recommended Posts

• Replies 659
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Επέστρεψε κανονικά ο πύραυλος στα δρομολόγια του … Το είπαν και το έκαναν μπράβο παιδιά.

Posted
13 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said:

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα ελληνική ακτοφυλακή το πλοίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Ραφήνα–Τήνος–Μύκονος–Πάρος–Ίος–Θήρα και επιστροφή, μεταφέροντας 158 επιβάτες, 11 Ι.Χ. οχήματα και 1 δίκυκλο.

Εδώ πάντως δεν βλέπω να σχολιάζει κανένας την κίνηση του πλοίου ( μόνο για τις Σποράδες συχνά πυκνά γίνεται όπως πρόσφατα για το speed runner jet 2… λες και τα πλοία αυτή την εποχή σε όλα τα νησιά χτυπάνε πληρότητες … και μην υπολογίζοντας και τις προσφερόμενες διαθέσιμες θεσεις… )

Posted (edited)

Εγώ Σάββατο που ήμουν στην Ραφήνα που το είδα , το μάξιμουμ να ήρθαν στα 250 άτομα και 20 οχήματα

Edited by aggelos_lask
Posted
58 minutes ago, wysiwid said:

Εδώ πάντως δεν βλέπω να σχολιάζει κανένας την κίνηση του πλοίου ( μόνο για τις Σποράδες συχνά πυκνά γίνεται όπως πρόσφατα για το speed runner jet 2… λες και τα πλοία αυτή την εποχή σε όλα τα νησιά χτυπάνε πληρότητες … και μην υπολογίζοντας και τις προσφερόμενες διαθέσιμες θεσεις… )

8 minutes ago, aggelos_lask said:

Εγώ Σάββατο που ήμουν στην Ραφήνα που το είδα , το μάξιμουμ να ήρθαν στα 250 άτομα και 20 οχήματα

Και την Κυριακή πήρε μόνο από Τήνο 65 Ι.Χ.

Παιδιά μη γράφουμε ότι θέλουμε.

Τί σχέση έχουν οι Σποράδες με το πλοίο?

Επιπλέον, άλλο επιστροφή Σαββάτου, άλλο επιστροφή Κυριακής.

Posted

Το ταχυπλοο το απόγευμα της Τετάρτης θα φύγει για Ραφήνα και την Πέμπτη πρώτα ο Θεός κάνει δρομολόγιο 

Posted

Εύχομαι να είναι και η τελευταία φορά που θα χρειαστεί να ξανά πάει από το Πέραμα για Ραφήνα αυτήν την σεζόν.