cyclades_shipping Posted May 21 Posted May 21 (edited) Αυριο 22/5 επιστρέφει στα δρομολόγια του. Edited May 21 by cyclades_shipping
parian scientist Posted May 22 Posted May 22 Επέστρεψε κανονικά ο πύραυλος στα δρομολόγια του … Το είπαν και το έκαναν μπράβο παιδιά.
aggelos_lask Posted Saturday at 08:08 PM Posted Saturday at 08:08 PM Πάμε να δούμε το Superexpress σε μια άφιξη του στην Ραφήνα
Panagia Ekatontapiliani Posted Monday at 03:27 PM Posted Monday at 03:27 PM Το Super Express είχε ένα ατύχημα στο λιμάνι της Μυκόνου, όπου το πλοίο στη διάρκεια της μανούβρας για την Νο 7 , βρήκε με την πλώρη στην προβλήτα.
wysiwid Posted Tuesday at 06:46 AM Posted Tuesday at 06:46 AM 13 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said: Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα ελληνική ακτοφυλακή το πλοίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Ραφήνα–Τήνος–Μύκονος–Πάρος–Ίος–Θήρα και επιστροφή, μεταφέροντας 158 επιβάτες, 11 Ι.Χ. οχήματα και 1 δίκυκλο. Εδώ πάντως δεν βλέπω να σχολιάζει κανένας την κίνηση του πλοίου ( μόνο για τις Σποράδες συχνά πυκνά γίνεται όπως πρόσφατα για το speed runner jet 2… λες και τα πλοία αυτή την εποχή σε όλα τα νησιά χτυπάνε πληρότητες … και μην υπολογίζοντας και τις προσφερόμενες διαθέσιμες θεσεις… )
aggelos_lask Posted Tuesday at 07:37 AM Posted Tuesday at 07:37 AM (edited) Εγώ Σάββατο που ήμουν στην Ραφήνα που το είδα , το μάξιμουμ να ήρθαν στα 250 άτομα και 20 οχήματα Edited Tuesday at 07:37 AM by aggelos_lask
Villandry Posted Tuesday at 07:47 AM Posted Tuesday at 07:47 AM 58 minutes ago, wysiwid said: Εδώ πάντως δεν βλέπω να σχολιάζει κανένας την κίνηση του πλοίου ( μόνο για τις Σποράδες συχνά πυκνά γίνεται όπως πρόσφατα για το speed runner jet 2… λες και τα πλοία αυτή την εποχή σε όλα τα νησιά χτυπάνε πληρότητες … και μην υπολογίζοντας και τις προσφερόμενες διαθέσιμες θεσεις… ) 8 minutes ago, aggelos_lask said: Εγώ Σάββατο που ήμουν στην Ραφήνα που το είδα , το μάξιμουμ να ήρθαν στα 250 άτομα και 20 οχήματα Και την Κυριακή πήρε μόνο από Τήνο 65 Ι.Χ. Παιδιά μη γράφουμε ότι θέλουμε. Τί σχέση έχουν οι Σποράδες με το πλοίο? Επιπλέον, άλλο επιστροφή Σαββάτου, άλλο επιστροφή Κυριακής.
valencay Posted Tuesday at 10:02 PM Posted Tuesday at 10:02 PM Το ταχυπλοο το απόγευμα της Τετάρτης θα φύγει για Ραφήνα και την Πέμπτη πρώτα ο Θεός κάνει δρομολόγιο
aggelos_lask Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Εύχομαι να είναι και η τελευταία φορά που θα χρειαστεί να ξανά πάει από το Πέραμα για Ραφήνα αυτήν την σεζόν.
Recommended Posts