Nick the Greek Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 Δεν το λες και γουρλίδικο το ξεκίνημά του με τα χρώματα της Irish Ferries, βλέποντάς το σε άφιξή του από το Holyhead τον Ιούνιο του 2019. Εκτός από τα προβλήματα που μας ανέφερε παραπάνω ο Π100, το πλοίο από τις 26 Μαίου του 2020 βρίσκεται δεμένο στο Liverpool φαντάζομαι λόγω της πανδημίας. Συνολικά δηλαδή δεν έχει δεί και πολλή δράση. Ελπίζω να μην υπάρχουν τίποτα Κυρκοφλωράκηδες που να διαδίδουν ότι αυτό συνέβη επειδή το φωτογράφισα εγώ. Και η πρυμνιά του άποψη σε αναχώρηση από το Δουβλίνο, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το πόσο στενός είναι ο καταπέλτης, ή τέλος πάντων έτσι μου φάνηκε όταν το είδα από κοντά.
Nick the Greek Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 Τρία χρόνια μετά τις παραπάνω φωτογραφίες, και πάλι το Dublin Swift στο Δουβλίνο. Καμία αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση.
Diagoras Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 Αφού ξύπνησε από τη χειμερία νάρκη δεξαμενίστηκε στο Falmouth και από 5 Μαΐου βρίσκεται δεμένο στο Holyhead.
Diagoras Posted May 20, 2024 Posted May 20, 2024 Εδώ και καμιά βδομάδα έχει ξεκινήσει την εποχική δραστηριοποίησή του στη γραμμή Dublin-Holyhead με δύο δρομολόγια ημερησίως προς κάθε κατεύθυνση. Ρίχνοντας μια ματιά στα ωράρια εντύπωση μου προκαλεί το γεγονός ότι οι δύο αναχωρήσεις από το Δουβλίνο είναι προγραμματισμένες περίπου μισή ώρα πριν τις αντίστοιχες των Ulysses (το πρωί) και Oscar Wilde (το μεσημέρι).
Diagoras Posted October 8, 2024 Posted October 8, 2024 30 Σεπτεμβρίου ολοκλήρωσε μια ακόμα εποχική δρομολόγηση στη θάλασσα της Ιρλανδίας
Panagia Ekatontapiliani Posted April 23 Posted April 23 (edited) Το Dublin Swift πλέον αλλάζει το καύσιμο του σε Hydrotreated Vegetable Oil (HVO) Edited April 23 by Panagia Ekatontapiliani
Diagoras Posted May 20 Posted May 20 Το Dublin Swift ξεχειμώνιασε στα ναυπηγεία του Barrow In Furness, από 15 έως 24 Μαρτίου έκανε το δεξαμενισμό του στο Falmouth και από 16/4 έχει επανέλθει στη γραμμή Dublin - Holyhead με δύο καθημερινά δρομολόγια Από Δουβλίνο: 07:35 & 13:55 Από Holyhead: 10:45 & 16:50 Διάρκεια ταξιδιού 2h15min. Οι αναχωρήσεις από το Δουβλίνο πέφτουν πάνω σε εκείνες των Ulysses (07:45) και James Joyce (13:45)
Recommended Posts