Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Δεν το λες και γουρλίδικο το ξεκίνημά του με τα χρώματα της Irish Ferries, βλέποντάς το σε άφιξή του από το Holyhead τον Ιούνιο του 2019. Εκτός από τα προβλήματα που μας ανέφερε παραπάνω ο Π100, το πλοίο από τις 26 Μαίου του 2020 βρίσκεται δεμένο στο Liverpool φαντάζομαι λόγω της πανδημίας. Συνολικά δηλαδή δεν έχει δεί και πολλή δράση. Ελπίζω να μην υπάρχουν τίποτα Κυρκοφλωράκηδες που να διαδίδουν ότι αυτό συνέβη επειδή το φωτογράφισα εγώ:D. Και η πρυμνιά του άποψη σε αναχώρηση από το Δουβλίνο, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το πόσο στενός είναι ο καταπέλτης, ή τέλος πάντων έτσι μου φάνηκε όταν το είδα από κοντά.

• 2 years later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Αφού ξύπνησε από τη χειμερία νάρκη δεξαμενίστηκε στο Falmouth και από 5 Μαΐου βρίσκεται δεμένο στο Holyhead.

• 2 weeks later...
Posted

Εδώ και καμιά βδομάδα έχει ξεκινήσει την εποχική δραστηριοποίησή του στη γραμμή Dublin-Holyhead με δύο δρομολόγια ημερησίως προς κάθε κατεύθυνση. Ρίχνοντας μια ματιά στα ωράρια εντύπωση μου προκαλεί το γεγονός ότι οι δύο αναχωρήσεις από το Δουβλίνο είναι προγραμματισμένες περίπου μισή ώρα πριν τις αντίστοιχες των Ulysses (το πρωί) και Oscar Wilde (το μεσημέρι).

• 4 months later...
Posted

30 Σεπτεμβρίου ολοκλήρωσε μια ακόμα εποχική δρομολόγηση στη θάλασσα της Ιρλανδίας

• 6 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Το Dublin Swift ξεχειμώνιασε στα ναυπηγεία του Barrow In Furness, από 15 έως 24 Μαρτίου έκανε το δεξαμενισμό του στο Falmouth και από 16/4 έχει επανέλθει στη γραμμή Dublin - Holyhead με δύο καθημερινά δρομολόγια

Από Δουβλίνο: 07:35 & 13:55

Από Holyhead: 10:45 & 16:50

Διάρκεια ταξιδιού 2h15min. Οι αναχωρήσεις από το Δουβλίνο πέφτουν πάνω σε εκείνες των Ulysses (07:45) και James Joyce (13:45)