Jump to content
Shipfriends

Dublin Swift (IMO 9243227)


Petros P

Recommended Posts

Ταχυπλοα δεν αγοράζει μονο η Seajets...αλλα και η Irish Ferries  η οποία αγόρασε το Westpac Express κατασκευης 2001 εναντι 13,25 εκ δολλαρίων

____________________

(2001, ex- Westpac Express)

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Το Westpac Express επέστρεψε στην Irish Ferries στα τέλη Νοεμβρίου σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας ναύλωσης με τη Sealift LLC. Το σκάφος είχε ναυλωθεί από την απόκτησή του την 1η Ιουνίου 2016. Το σκάφος θα υποβληθεί σε ένα πρόγραμμα ανακαίνισης για να το φέρει στα πρότυπα εξυπηρέτησης επιβατών της Irish Ferries. Ο Όμιλος ολοκληρώνει επί του παρόντος τις επιχειρησιακές απαιτήσεις του στόλου του για το 2018 και θα ανακοινωθεί εγκαίρως η απόφαση για το κατά πόσον θα ναυλωθεί στο εξωτερικό ή θα αναπτύξει αυτό το σκάφος στις υπηρεσίες της Irish Ferries, αντί του υπάρχοντος πλοίου Jonathan Swift.

Edited by proud_ionian
move
Link to comment
Share on other sites

Και από το Holyhead στο Belfast και στο ναυπηγείο εκεί στο Harland & Wolff. Έτσι μετά από 16 χρόνια απασχόλησης στον Αμερικανικό Στρατό στον Ειρηνικό, θα αλλάξει ρολό και θα απασχοληθεί με τη μεταφορά επιβατών και οχημάτων στις γραμμές της Ιρλανδίας.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...

Το Dublin Swift έχει ολοκληρώσει τα δρομολόγια του στη γραμμή Dublin-Holyhead για το 2018, από τις 5 Οκτωβρίου και παραμένει δεμένο στο Δουβλίνο. Σύντομα όμως θα πάει στο Μπέλφαστ για την χειμερινή του ακινησία μέχρι τον Απρίλιο του 2019.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...

Το Dublin Swift σταμάτησε τα δρομολόγια του στη γραμμή Dublin-Holyhead από την 1η Σεπτεμβρίου αντί για τις 30 Σεπτεμβρίου, που ήταν προγραμματισμενο, λόγω μηχανικής βλάβης. Πέρυσι το χειμώνα προστέθηκαν πατάρια στο γκαράζ του για την αύξηση της χωρητικότητας του σε ΙΧ. Ενώ κατά το δεξαμενισμο του τον Μάιο πρέπει να προστέθηκε bow thruster. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...