Jump to content
Shipfriends

Εκθέσεις Θαλασσίου Τουρισμού


proud_ionian

Recommended Posts

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Exclusive Yachting 2005 στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά

H τέταρτη πλωτή παρουσίαση σκα φών αναψυχής προϊόντων και υπηρεσιών yachting και lifestyle, Exclusive Yachting 2005, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία από τις 22 ως τις 25 Σεπτεμβρίου στην ολυμπιακή μαρίνα του Αγίου Κοσμά, σε πείσμα της βροχής και του άστατου και ρού. Οι περίπου 10.000 φίλοι του yachting είχαν την μοναδική ευ καιρία να απολαύσουν μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, ισάξια καταξιωμένων διεθνών ναυτικών σαλονιών του εξωτερικού. Η μαρίνα του Αγίου Κοσμά, η οποία για πρώτη φορά φιλοξένη σε φέτος την Exclusive Yachting, ικανοποίησε τις υψηλές απαιτήσεις εκθετών και επισκεπτών χά ρη στις σύγχρονες εγκαταστά σεις της που ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τα πολυτελή σκάφη αναψυχής. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας EuroPartners, Αλέξης Κανιάρης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημέ νος με τη φετινή - τέταρτη κατά σειρά - διεξαγωγή της Exclusive Yachting. Φιλόδοξο γεγονός Ο κ. Κανιάρης τόνισε ότι «θεωρούμε πως οι προσπάθειες των προηγούμενων ετών απέδωσαν καθιερώνοντάς την σε έναν σημαντικό θεσμό, ο οποίος πέραν της εμπορικής του σημασίας πραγματικά προσφέρει στην ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού της χώρας μας. Το Λαύριο μας καθιέρωσε και ο Άγιος Κοσμάς μας έφερε πιο κοντά. Ευχαριστούμε όλους όσοι συνεργάστηκαν για να γίνει πραγματικότητα ένα τόσο φιλόδοξο για τα ελληνικά δεδομένα γεγονός». Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Δημήτρης Aβραμόπουλος το Σάββατο το μεσημέρι. Ο κ. Αβραμόπουλος περιηγήθηκε την έκθεση και συνομίλησε με τους 60 εκθέτες, τους οποίους συνεχάρη για την άψογη παρουσία τους και τους διαβεβαίωσε για την αμέριστη υποστήριξη του υπουργείου στην προώθηση του yachting και του θαλάσσιου τουρισμού. Κατά την διάρκεια της έκθεσης περισσότερα από 150 σκάφη αναψυχής με ελάχιστο μήκος 12μ., προερχόμενα από τα σημα ντικότερα ναυπηγεία του κόσμου, «έδεσαν» για τέσσερις η μέρες στη Μαρίνα του Αγίου Κοσμά, ενώ περισσότερες από 50 εταιρείες, το σύνολο δηλαδή της ελληνικής αγοράς yachting, ήταν παρούσες σε αυτή την γιορτή της θάλασσας παρουσιάζοντας τα τελευταία μοντέλα σημαντικών οίκων. Επιλεγμένα προϊόντα Στο χερσαίο τμήμα της εκδήλωσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν επιλεγμένα lifestyle προϊόντα και ναυτικά αξεσουάρ σχεδιασμένα για εκείνους που επιζητούν την ποιότητα και τη διαφορετικότητα στις… yachting στιγμές τους και όχι μόνο. H EuroPartners, ένα από τα δυναμικότερα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Οργανωτών Εκθέσεων και Συνεδρίων, διαθέτει ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιουψηλής ποιότητας διεθνών εκδηλώσεων που απευθύνονται κυρίως στον επαγγελματικό κόσμο αλλά και σε συγκεκριμένο κοινό. Ταυτόχρονα αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα τη Reed Exhibitions, το μεγαλύτερο οργανωτή εκθέσεων και εμπορικών εκδηλώσεων στον κόσμο.

η ειδηση απο τη Ναυλαγορα της 01 Οκτωβριου

το yachting στην ελλαδα εχει ομως και προβληματα που τα εχουμε ξανα-αναφερει

Link to comment
Share on other sites

H εκθεση ηταν πραγματικα εντυπωσιακή με παρα πολλα σκάφη διαφόρων μεγεθών ανοιχτα στο κοινό αν και υπήρχαν απουσίες σημαντικών εταιριών. Προτείνω ανεπιφύλακτα του χρονου με το καλο οποιος εχει χρόνο να τολμήσει μια περιήγηση στην exclusive 2006 ανεξάρτητα αν ενδιαφερεται για

αγορά ή όχι, η εκθεση απο μονη της δινει τροφή για πολλα πολλά όνειρα κ αυτος ειναι σημαντικός λόγος να την επισκεφτείτε. :eek:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Στο 15-17% διαμορφώνεται ο ρυθμός αύξησης της πώλησης σκαφών την τελευταία τριετία στην Ελλάδα, ενώ, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, κάθε χρόνο έχουμε 10.000 νέες λεμβολογήσεις και περίπου 2.000 σκάφη ελληνικής κατασκευής εξάγονται σε όλη την Ευρώπη. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών, η αύξηση της τουριστικής κίνησης στη χώρα μας βοηθά καθοριστικά στην ανοδική πορεία του κλάδου.

Τα στοιχεία αυτά παρουσιάζονται με αφορμή τα εγκαίνια του 27ου Ναυτικού Σαλονιού, που διοργανώνει ο σύνδεσμος από 19-27 Νοεμβρίου. Η διοργάνωση, που καλύπτει 40.000 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακού χώρου στον πρώην ανατολικό αερολιμένα, έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο κλάδος των κατασκευαστών σκαφών θαλάσσης είναι από τους πλέον δυναμικούς και ανταγωνιστικούς, με μέλη περίπου 400 επιχειρήσεις που απασχολούν πάνω από 15.000 άτομα σε όλη την Ελλάδα.

απο τη σημερινη Ελευθεροτυπια η ειδηση.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Εχουμε και λέμε:

7-8-9 Απριλίου 2006 το 7ο RIBTEST στην ολυμπιακή μαρίνα του Αγ. Κοσμά

με παρα πολλά απο τα φουσκωτά της αγοράς διαθέσιμα για test ride, μέσα στη θάλασσα και σε πραγματικές συνθήκες στα ανοιχτά της μαρίνας.

29 Mαρτίου μέχρι 2 Απριλίου ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΣΑΛΟΝΙ .στον πρώην ανατολικό αερολιμένα στο Ελληνικό

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 1 month later...
  • 2 years later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 4 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...