ΣΕΙΡΙΟΣ Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 (edited) Γνωρίζουμε τίποτα για το Ε/Γ-Δ/Ρ ΑΡΗΣ, για το οποίο έχει υποβληθεί αίτηση δρομολόγησης στο τελευταίο ΣΑΣ, στην γραμμή Πειραιάς - Αγία Μαρίνα Αίγινας, ? Quote ΘΕΜΑ 4 Ετήσια δρομολόγηση από 01-6-09 Ε/Γ-Δ/Ρ «ΑΡΗΣ» Ν.Π. 9357 στη γραμμή «ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ ΑΙΓΙΝΑΣ» Γράφω αυτήν την απορία σε αυτό το thread μιας και πιθανολογώ ότι πρόκειται γιά μικρό επιβατηγό και πάντως σίγουρα όχι οχηματαγωγό. Και ακόμα μία ερώτηση : Τι σημαίνει ο "όρος" Δ/Ρ ? Edited February 18, 2018 by Nick the Greek
enas chiotis Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 (edited) Ετήσια δρομολόγηση από 15-03-10 Ε/Γ «ΑΡΗΣ» στη γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑ-ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ ΑΙΓΙΝΑΣ. Ποιο πλεούμενο εννοεί το ποιητής; edit: Και περσυ τετοιο καιρό την ίδια απορία είχαμε. Edited February 25, 2010 by enas chiotis
cpt billys Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΜΠΟΜΠ ΤΟΝ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΔΡΑ 1 ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Μήπως κάνεις κάποιο λάθος φίλε μου cpt billys ??? Από όσα ξέρω δεν ανήκουν στην ίδια εταιρεία το ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΔΡΑ 1. Και σίγουρα πάντως δεν αναφέρεται πουθενά το ΥΔΡΑ 1 στο site της ΥΔΡΑΙΚΗΣ.
cpt billys Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ,
Panagia Ekatontapiliani Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Μπορεί να μην εμφανίζονται κάτω από την ίδια επωνυμία, αλλά όπως τα λέει ο cpt billys ειναι. Ανήκουν στο ίδιο αφεντικό, δηλαδή στον κ. Δρακοπούλο
Panagia Ekatontapiliani Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 Το Άρης (Ν. Πειραιά 9357) είναι κατασκευασμένο στα σχέδια της Shipinvestigation
Panagia Ekatontapiliani Posted August 13, 2019 Posted August 13, 2019 Το Άρης έχει ναυπηγηθεί στο ναυπηγείο Regent Hellas του κ. Μπογδάνου και ανήκει στη κατηγορία Pikilos 16
Recommended Posts