Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

 • 7 months later...
 • 4 months later...

Μετά την επιτυχία που είχαν οι πρώτες κρουαζιέρες του Crystal Esprit, η Crystal Cruises ανακοίνωσε την κατασκευή δεύτερου mega yaght! Το Crystal Endeavor που θα κατασκευαστεί στα γερμανικά ναυπηγεία Lloyd Werft Group στο Bremerhaven. Το 25.000 τόνων Crystal Endeavor θα έχει μήκος 183 μέτρα και στις 100 υπερπολυτελείς κι ευρύχωρες σουίτες του θα φιλοξενεί 200 επιβάτες τους οποίους θα εξυπηρετούν 200 μέλη πληρώματος. Το Crystal Endeavor θα κατασκευαστεί ειδικά για κρουαζιέρες στους Πόλους αλλά και για περιοχές οικολογικού ενδιαφέροντος τα οποία δεν προσεγγίζουν τα μεγαθήρια. Η κατασκευή του θα ξεκινήσει το Μάιο κι αναμένεται να παραδοθεί τον Αύγουστο του 2018.
 

Link to post
Share on other sites

Τον περασμένο Ιούλιο η εταιρεία είχε ανακοινώσει, μεταξύ άλλων, και την επερχόμενη δραστηριοποίησή της σε ένα νέο είδος "κρουαζιέρας", αυτό του γύρου του πλανήτη σε 28 ημέρες από... αέρος, εγχείρημα που φέρεται να πραγματώνεται μέσα στο 2017 με την Crystal Luxury Air με ένα υπό παράδοση dreamliner των 52 ατόμων, έναντι 220 που μεταφέρει κανονικά. 'Ενα μήνα μετά επιβεβαίωσε ότι προχωρά και σε παραγγελία δευτέρου αεροπλάνου, Boeing 777-300 αυτή τη φορά, για 88 επιβάτες και ταξίδια 14 ημερών.

 

Also in 2017, Crystal will be launching their new round the world luxury airline vacations. This new in industry offering will utilize a luxury Crystal Boeing 787 Dreamliner to accommodate up to 60 guests in a space normally filled with 300.

 • 28-day round the world itinerary
 • Visiting 10 to 12 unique destinations
 • Fully-reclining flatbed seats
 • Stays at the best hotels
 • World-class cultural entertainment
 • Fresh, locally prepared meals

 

 


 

Screen-Shot-2015-07-23-at-12.16.07-AM-10

Link to post
Share on other sites
 • 4 weeks later...

Αυτή τη στιγμή η Crystal Cruises έχει δώσει παραγγελία για τρία πλοία (1+2 option) στα ναυπηγεία Lloyd Werft στο Bremehaven στην Γερμανία. Το πρώτο είναι το Crystal Exclusive οπού αναμένεται να παραδοθεί το 2018. 

Η παράδοση του πλοίου πάει λίγο πιο πίσω, οπότε αντί για το 2018 θα παραδοθεί το 2019

Link to post
Share on other sites
 • 1 year later...
 • 9 months later...

Πέρα από αυτά που αναφέρει παραπάνω ο Π100, φαίνεται πως η εταιρεία έχει παραγγείλει και 3 expedition ships από το ναυπηγείο Stralsund, η παράδωση των οποίων  είναι για 2019 με 2021.

 

Στο Lloyd Werft είναι να χτίσουν άλλα 3 πλοία με παράδωση από το 2022 τα οποία και βρίσκονται σε φάση σχεδίασης. Το ασυνήθιστο εδώ είναι πως σύμφωνα με ότι αναφέρει η Tradewinds,  η εταιρεία μειώνει το μέγεθος των πλοίων από 100 σε 60-65 χιλιάδες τόνους gross και η χωρητικότητα από τους 1000 πέφτει στους 800 επιβάτες. Παράλληλα εγκαταλείπεται η ιδέα των 48 super luxury διαμερισμάτων που σκόπευαν να χτίσουν στο τελευταίο ντέκ κάθε πλοίου.

Link to post
Share on other sites
 • 1 month later...
 • 1 month later...
 • 2 months later...
 • 2 months later...
On 2/8/2018 at 8:20 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Αλλάζει και το όνομα αυτής της σειράς των πλοίων από Exclusive class σε Diamond class. 

Η Crystal Cruises έδωσε στη δημοσιότητα την όψη που θα έχουν τα πλοία της Diamond Class που θα ναυπηγηθούν στο ναυπηγείο MV WERFTEN στο Stralsund της Γερμανίας

Link to post
Share on other sites

Η Crystal Cruises ανακοίνωσε τις κρουαζιέρες του Προέδρου για τα έτη 2019 και 2020. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Crystal, Tom Wolber, θα φιλοξενηθεί στη κρουαζιερα Panama Panorama την 1η Δεκεμβρίου 2019 από το Fort Lauderdale στην Caldera με το Crystal Symphony και στις 7 Δεκεμβρίου του 2020 την κρουαζιέρα Icons of Southeast Asia  με το Crystal Symphony για ένα παρατεταμένο ταξίδι από Σιγκαπούρη.

Link to post
Share on other sites
 • 4 weeks later...

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις εταιρείες κρουαζιέρας συνεχίζεται αμείωτος, και η Crystal Cruises δίνει το βάρος στην ψηφιακή τεχνολογία και τις σχετικές παροχές. Δωρεάν και χωρίς περιορισμούς γρήγορο wifi επάνω στο πλοίο χάρις σε επιταχυντές του δορυφορικού σήματος αλλά και ένα internet portal και απλικέσιο που δίνει πρόσβαση στον επιβάτη στο newsletter του πλοίου και στα μενού των εστιατορίων κλπ. Ταυτόχρονα, σε ορισμένες κατηγορίες πιο μέγκλα καμπινών, θα υπάρχουν καινούριου τύπου ultra thin τηλεοράσεις που θα είναι interactive και θα μπορεί ο επιβάτης να αυτώνει τα αυτά:D μέσω της τηλεόρασης.

Link to post
Share on other sites
 • 2 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...