Jump to content
Shipfriends

Color Fantasy (IMO 9278234)


Recommended Posts

Ας παρακολουθήσουμε συνοπτικά τη διαδικασία απόπλου και του Color Fantasy από το λιμάνι του Όσλο, αδερφού του Color Magic και κατά σχεδόν 3 χρόνια μεγαλύτερό του. Η διαδικασία φόρτωσης έχει σχεδόν ολοκληρωθεί 10-15' πριν τον προγραμματισμένο απόπλου και το clam shell οσονούπω θα κλείσει, ενώ η τσιμινιέρα καπνίζει. Το πλοίο ξεκολλά από τον προβλήτα, κι αφού απομακρυνθεί από αυτόν, στρέφεται προς την έξοδο του λιμένα.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • 2 weeks later...

Το Color Fantasy ολοκλήρωσε το δεξαμενισμο του στο ναυπηγείο Fayard και από χθες επέστρεψε στα δρομολόγια του στη γραμμή Κίελο Οσλο. Να προσθέσω ότι έγινε ανακαίνιση στο Observation lounge. Κάποιες φωτογραφίες από τις εργασίες δεξαμενισμού του έχουν ανέβει στη σελίδα της εταιρείας του στο Facebook. 

FB_IMG_1548224831475.jpgFB_IMG_1548224834320.jpgFB_IMG_1548224839586.jpg

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 5 months later...
  • 3 months later...

Παραμένει δεμένο στο Όσλο το πλοίο, εμείς ας το δούμε σε πολύ καλύτερες γι αυτό ημέρες, μέσα στο πανέμορφο Oslofjord. Είναι το καλοκαίρι του 2019 και το πλοίο πλέει πρός το Όσλο, μου κάνει εντύπωση πως ελάχιστοι βρίσκονται στο κατάστρωμα για να απολαύσουν τη θέα. Κακό δικό τους βέβαια, εμείς είμασταν εκεί για να φωτογραφίσουμε το ξεχωριστό αυτό βαπόρι. Πάντα με τα σινιάλα της Color Line.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Για δεξαμενισμό στο Lindoe της Δανίας το πλοίο, επιστρέφει στη δράση 1/02. Μέχρι τότε παραμένει μόνο του το Color Magic στη γραμμή Kiel-Oslo.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...