Jump to content
Shipfriends

Δωδεκάνησος Ναυτική Εταιρεία


Recommended Posts

Έναρξη καθημερινών δρομολογίων από Σάμο προς Δωδεκάνησα και Β.Α. Αιγαίο από την Dodekanisos Seaways

Quote

Από τη Dodekanisos Seaways ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 5 Μαΐου αρχίζουν τα δρομολόγια του ταχύπλοου καταμαράν «Dodekanisos Express» από το Πυθαγόρειο Σάμου. Χάριν της καλύτερης εξυπηρέτησης των νησιών της Δωδεκανήσου και Σάμου φέτος η εταιρεία έχει πυκνώσει τα δρομολόγια της.

Ειδικότερα κάθε Δευτέρα, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή το πλοίο θα αναχωρεί από το Πυθαγόρειο με τελικό προορισμό την Κω και αυθημερόν επιστροφή μέσω των ενδιάμεσων νησιών.

Κάθε Τρίτη το πλοίο θα συνδέει τη Σάμο με τη Ρόδο, μέσω Αγαθονησίου, Πάτμου, Λειψών, Λέρου, Καλύμνου, Κω και Σύμης.

Τέλος το δρομολόγιο Ρόδος, Σύμη, Κως, Κάλυμνος, Λέρος, Λειψοί, Πάτμος, Σάμος (Πυθαγόρειο) από 04/05 έως 22/06 θα εκτελείται κάθε Πέμπτη. Και από 23/06 έως 24/09 θα εκτελείται κάθε Τετάρτη το δρομολόγιο Ρόδος, Σύμη, Κως, Λέρος, Πάτμος, Σάμος.

Να σημειωθεί ότι τα δρομολόγια από και προς Σάμο έχουν σχεδιαστεί κατ' αυτόν τον τρόπο ώστε να παρέχεται η δυνατότητα στους επιβάτες να γνωρίσουν και τα υπόλοιπα νησιά μέσω ανταποκρίσεων με το δεύτερο ταχύπλοο καταμαράν «Dodekanisos Pride» και αντιστρόφως. Υπενθυμίζεται ότι τα δρομολόγια από και προς Σάμο θα εκτελούνται μέχρι 24 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να απευθύνεται στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας (τηλ. 2241070590), στα συνεργαζόμενα πρακτορεία ή να ενημερώνεται μέσω της ιστοσελίδας www.12ne.gr.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Η Dodekanisos Seaways μας ξεναγεί στα Δωδεκάνησα και τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου με τη νέα της καμπάνια #destoapokonta

Quote

Η Dodekanisos Seaways (www.12ne.gr), η μεγαλύτερη ναυτιλιακή των Δωδεκανήσων και νησιών Βορειοανατολικού Αιγαίου, φέτος κλείνει τα 17 χρόνια λειτουργίας της και δημιουργεί τη νέα της καλοκαιρινή καμπάνια #destoapokonta.

Πιο συγκεκριμένα, δημιούργησε 16 videos, ένα για κάθε προορισμό της, θέλοντας να προβάλει και να ξεναγήσει τους χρήστες στους 17 προορισμούς στους οποίους μπορεί κανείς να ταξιδέψει μέσω αυτής.

Οι χρήστες που θα συμμετέχουν στην καμπάνια θα έχουν την ευκαιρία να γράψουν με comment κάτω από κάθε video που θα ανεβαίνει, το αγαπημένο τους μέρος με το hashtag #destoapokonta. Με αυτόν τον τρόπο τους δίνεται η δυνατότητα σε κάθε video να συμμετέχουν στην κλήρωση για να κερδίσουν από ένα διπλό εισιτήριο μετ’ επιστροφής, ενώ στο τέλος της καμπάνιας, ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών με 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής από τη Dodekanisos Seaways, καθώς και μια 3ήμερη διαμονή στην Κω στο ξενοδοχείο του Ομίλου Divine Hotels. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί μέσα από τη Facebook Page της εταιρείας (https://www.facebook.com/DODEKANISOS/ ) και θα έχει διάρκεια από τις 16 Μαίου μέχρι τις 3 Αυγούστου.

H ενέργεια αυτή έχει στόχο την online προβολή της Dodekanisos Seaways και των προορισμών της εταιρείας, επιβραβεύοντας μέσω του διαγωνισμού το κοινό  και αυξάνοντας τη διαδραστικότητα της εταιρείας μαζί τους.

Σημαντικός παράγοντας στη δημιουργία της καμπάνιας υπήρξε η συμβολή όλων εκείνων των ανθρώπων και των συντελεστών που συνέδραμαν στη δημιουργία της. Η Ειρήνη Σπανού εκπρόσωπος της Dodekanisos Seaways δήλωσε: «Στη Dodekanisos Seaways αισθανόμαστε ικανοποίηση και περηφάνια γιατί τα 16 videο της νέας μας καμπάνιας, δίνουν το στίγμα κάθε νησιού που προσεγγίζουν τα πλοία μας.

Ιστορία, πολιτισμός, αρχιτεκτονική, φυσικές ομορφιές, σύγχρονη ζωή, μέσα από τις εικόνες που προβάλλονται συνθέτουν τη μοναδικότητα καθενός. Επιβεβαιώνεται, έτσι ότι τα ανεκτίμητα «διαμάντια του Αιγαίου» είναι ο πλούτος, η ευλογία της Ελλάδας μας.» Επιπλέον, ο Τάσος Βελιάδης, Partner της εταιρείας Socialab η οποία δημιούργησε και οργάνωσε την καμπάνια, δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς καμπάνιες οι οποίες βασίζονται στις ανάγκες των καταναλωτών.


Γνωρίζοντας ότι οι ταξιδιώτες αναζητούν βίντεο από τους προορισμούς, δημιουργήσαμε τη συγκεκριμένη καμπάνια για να δώσουμε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε τέτοιου είδους περιεχόμενο και παράλληλα να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό περιεχόμενο όπως ακριβώς και οι 17 προορισμοί που ταξιδεύει η Dodekanisos Seaways».

Τέλος, ο Βαλάντης Σκουφρής από την εταιρεία Uptick Multimedia που κινηματογράφησε και δημιούργησε και τα 16 video της καμπάνιας δήλωσε: «Η υλοποίηση αυτής της καμπάνιας ήταν πραγματικά μια μοναδική ευκαιρία για να προβληθούν οι ξεχωριστές ομορφιές των 17 προορισμών που ταξιδεύει η Dodekanisos Seaways καθώς και για να διευκολύνει τον επισκέπτη του τόπου μας να επιλέξει ποια νησιά θα δει από κοντά με την ποιότητα, ταχύτητα και πάνω από όλα ασφάλεια που μόνο η Dodekanisos Seaways μπορεί να προσφέρει.»

Αποδράστε στους 17 προορισμούς μας και …destoapokonta!

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Νέος έντυπος ταξιδιωτικός οδηγός από τη “Dodekanisos Seaways” για το 2017!

Quote

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση σας ενημερώνουμε ότι η "Dodekanisos Seaways" κυκλοφόρησε για τέταρτη συνεχή χρονιά τον καθιερωμένο πλέον ταξιδιωτικό οδηγό της, ο οποίος παραμένει ένας αξιόπιστος διαφημιστικός οδηγός για το σύνολο των νησιών μας, με στόχο την τουριστική ανάπτυξή τους.

Πρόκειται για έναν χρηστικό οδηγό με πληροφορίες για την ιστορία, τον πολιτισμό, την παράδοση και τις φυσικές ομορφιές των διαμαντένιων νησιών μας.

Και αυτήν τη χρονιά θα είμαστε μαζί με τους νησιώτες μας, με σεβασμό, εμπιστοσύνη, πίστη και αισιοδοξία!

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

17 χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε η Dodekanisos Seaways και εξυπηρετεί 17 προορισμούς

Quote

Βασική μας αρχή εδώ και 17 χρόνια είναι η συνέπεια και η ακρίβεια στις προγραμματισμένες ώρες αφιξοαναχωρήσεων των πλοίων μας σε κάθε λιμάνι. Για αυτό δεν είναι τυχαίο ότι οι άνθρωποι των νησιών μας αποκαλούν τα πλοία μας το "Θαλάσσιο Μετρό" της Δωδεκανήσου και των νησιών του Β.Α Αιγαίου.

 

21687484_1631953050212598_8527307396810454564_n.png

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Η Dodekanisos Seaways κέρδισε χρυσό βραβείο στα Social Media Awards 2017

Quote

Μια ακόμη σημαντική διάκριση στον χώρο των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης απέσπασε η ναυτιλιακή εταιρεία DODEKANISOS SEAWAYS σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία SOCIALAB.

Συγκεκριμένα, απέσπασε χρυσό βραβείο των Social Media Awards 2017 που έχει καταστεί πλέον ο σημαντικότερος εγχώριος θεσμός για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διοργανώνεται κάθε χρόνο από το περιοδικό "Marketing Week" της Boussias Communications.

Φέτος συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 600 υποψηφιότητες από σχεδόν 100 agencies και brands από όλη την Ελλάδα.

Η Dodekanisos Seaways βραβεύτηκε για τη συνολική δράση της, κυρίως όμως για την πρωτοποριακή καμπάνια της με σκοπό την ανάδειξη και προβολή των 17 νησιωτικών προορισμών που καλύπτει, όχι μόνο μέσα από τα 16 video που δημιούργησε γι' αυτόν τον σκοπό.

Συνολικά την καμπάνια της εταιρείας είδαν 2.267.203 μοναδικοί χρήστες.

Οι προβολές των videos, ξεχωριστά για το καθένα από τα 16 νησιά της Δωδεκανήσου και Σάμου, ανήλθαν σε 1.092.580, ενώ 214.170 χρήστες πήραν μέρος στους διαγωνισμούς.

Να σημειωθεί ότι δεκάδες τυχεροί χρήστες κέρδισαν εισιτήρια για να ταξιδέψουν και να γνωρίσουν τα πανέμορφα νησιά μας και ένας μεγάλος νικητής κέρδισε, εκτός από εισιτήριο, τριήμερη διαμονή σε θαυμάσιο ξενοδοχείο του προορισμού που θα επιλέξει.

Οι χρήστες που επισκέφθηκαν το site της εταιρείας στην πλειονότητα τους ήταν από τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, από την Αθήνα και άλλα μέρη της Ελλάδας, αλλά εντυπωσιακός υπήρξε και ο αριθμός των χρηστών από την Ευρώπη, και κυρίως από Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία.

Συνδυαστικά από τις προσφορές εισιτηρίων μέσω των Social Media και τις καμπάνιες προβολής των νησιών μας στην Google, η Dodekanisos Seaways κατάφερε να προσελκύσει και να δουν την καμπάνια της 1.585.222 χρήστες, ενώ 23.106 άτομα που μπήκαν στο site της, έκλεισαν ήδη τα εισιτήρια τους για να επισκεφθούν το ερχόμενο καλοκαίρι τα νησιά μας.

Το τελευταίο στοιχείο αποκτά ιδιαίτερη σημασία για τη δωδεκανησιακή ναυτιλιακή εταιρεία και φυσικά, επιβεβαιώνει όλους εκείνους που υποστηρίζουν ότι τα Social Media χρόνο με το χρόνο ανατρέπουν εντυπωσιακά το παραδοσιακό σύστημα κρατήσεων σε ξενοδοχεία για τις διακοπές καθώς και στις μεταφορές με αεροπλάνα, πλοία κλπ.

 

Link to comment
Share on other sites

Με απόφαση του προέδρου της κ. Γιώργου Σπανού, η Dodekanisos Seaways πραγματοποίησε με το πλοίο «Παναγία Σκιαδενή» την Παρασκευή (χθες) ένα δωρεάν ταξίδι-προσκύνημα στον Πανορμίτη για 500 και πλέον άτομα ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Quote

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Ρόδου, οργάνωσε προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Πανορμίτου Σύμη, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, με τη συμμετοχή 400 ατόμων τρίτης ηλικίας που εξυπηρετούνται στις δομές του Δήμου Ρόδου, όπως και άλλων φορέων και ιδρυμάτων που δραστηριοποιούνται στο νησί.

Παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κας Άννας Ζωάνου και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών κου Μιχάλη Καφετζή,  συμμετείχαν ηλικιωμένοι που εξυπηρετούνται από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Ρόδου και από τις δομές της: ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ, όπως και από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» των δημοτικών ενοτήτων: Καλλιθέας, Αταβύρου, Νότιας Ρόδου, Αρχαγγέλου, Καμείρου, Πεταλουδών, Ιαλυσού, Αφάντου και Λινδίων.

Κατά την διάρκεια του ευλαβικού προσκυνήματος οι 500 στο σύνολο τους εκδρομείς, έζησαν συγκινητικές στιγμές, αφού είχαν την μεγάλη ευλογία και ευκαιρία να επισκεφθούν το Καθολικό της Ιεράς Μονής Πανορμίτου, να προσκυνήσουν την Μεγαλόχαρη εικόνα του Ταξιάρχη και να συμμετάσχουν στην αρτοκλασία που τελέστηκε από τον Πατέρα Νεκτάριο. Μαζί ήταν και ο Πατήρ Σάββας από την ενορία των Ταξιαρχών Μαριτσών.

Τα ναύλα, ήταν μία ευγενής προσφορά της ναυτιλιακής εταιρίας Dodekanisos Seaways, μετά από την ευγενική πρόσκληση του κ. Γεώργιου Σπανού που διέθεσε το συμβατικό φέρι μποτ πλοίο «Παναγία Σκιαδενή» για το προσκύνημα των ατόμων της 3ης ηλικίας στον Πανορμίτη. Σημαντικός αρωγός της προσπάθειας ήταν και οι Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις Ιερά Μητροπόλεως Ρόδου.

Ευχαριστήριο Δημάρχου

Ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος ευχαριστεί την ναυτιλιακή εταιρία και προσωπικά τον κο Γεώργιο Σπανό, για αυτήν την ανιδιοτελή προσφορά του και την ευαισθητοποίηση του σε πρωτοβουλίες και δράσεις εθελοντισμού.

 

Link to comment
Share on other sites

Dodekanisos Seaways: Αύξηση της κίνησης το 7μηνο Απρίλιος-Οκτώβριος 2017

Quote

Αύξηση της ενδοδωδεκανησιακής επιβατικής κίνησης κατά 8,9% κατέγραψε το επτάμηνο Απρίλιος-Οκτώβριος 2017 η ναυτιλιακή εταιρεία Dodekanisos Seaways σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του περασμένου έτους.

Συνολικά, με τα τρία πλοία της εταιρείας στο παραπάνω διάστημα διακινήθηκαν 452.657 επιβάτες έναντι 415.575 του 2016, δηλαδή 37.082 περισσότεροι επιβάτες.

Η αυξημένη επιβατική κίνηση οφείλεται κατά κύριο λόγο στην αύξηση γενικότερα της τουριστικής κίνησης της Ρόδου και των άλλων νησιών με πτήσεις τσάρτερς από το εξωτερικό αλλά και στην αποτελεσματικότητα της διαφημιστικής καμπάνιας προβολής των 17 προορισμών που καλύπτει η Dodekanisos Seaways σε Δωδεκάνησα και Βορειοανατολικό Αιγαίο.

Η καμπάνια της δωδεκανησιακής ναυτιλιακής εταιρείας βασίστηκε στην παραγωγή 17 άρτιων ξεχωριστών videos (όσοι και οι προορισμοί της) τα οποία προβλήθηκαν μέσα από το διαδίκτυο και είδαν περισσότεροι από 2.267.000 μοναδικοί χρήστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, κυρίως από Γερμανία, Αγγλία και Ιταλία.

Για την καμπάνια αυτή η εταιρεία βραβεύτηκε, προ ημερών, με το χρυσό βραβείο των Social Media Awards 2017.

Κερδισμένα από την διαφημιστική καμπάνια και την αύξηση της επιβατικής κίνησης είναι όλα τα μικρά νησιά της Δωδεκανήσου αλλά και τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου Σάμος, Ικαρία και Φούρνοι.

Την πρωτιά απέσπασε το ακριτικό Καστελόριζο με αύξηση 70,9%  αναπληρώνοντας τις απώλειες του 2016 (3.514 επιβάτες  φέτος έναντι 2016 του 2016), ενώ στη δεύτερη θέση προβάλλουν οι Φούρνοι- ένα πανέμορφο νησί, δορυφόρος της Σάμου και Ικαρίας_ με αύξηση 49,9% (7.443 επιβάτες έναντι 4.964 του περασμένου έτους). Τους Φούρνους επισκέφθηκαν το 2015 3.630 άτομα, 4.964 το 2016 και φέτος 7.443, που σημαίνει ότι στα τρία χρόνια της γραμμής Δωδεκάνησα-Σάμος παρουσιάζει αύξηση 105%.

Αναλυτικά οι αφιξοαναχωρήσεις επιβατών από κάθε λιμάνι, στο επτάμηνο της τουριστικής περιόδου και οι ποσοστιαίες μεταβολές σε σχέση με την επιβατική κίνηση του 2016 έχουν ως ακολούθως:

Άγιος Κήρυκος (Ικαρία) 10.828 (+45%)

Αρκιοί 717 (+44,8%)

Αγαθονήσι 1.789 (+19,7%)

Κάλυμνος 33.690 (+5,3%)

Λέρος 40.191 (+6,8%)

Λειψοί 18.070 (+10,3%)

Πάτμος 49.044 (+5,4%)

Σύμη 205.343 (+9,5%)

Πανορμίτης 108.461 (+17,7%)

Χάλκη 11.205 (+ 14,9%)

Τήλος 12.125 (+2,7%)

Νίσυρος 10.989 (+13,7%)

Πυθαγόρειο Σάμου 22.186 (+10%)

Κως 82.394 (-1,3%)

Σχετικά με την επιβατική κίνηση στις θαλάσσιες γραμμές Δωδεκανήσου και Σάμου ο πρόεδρος της Dodekanisos Seaways κ. Γιώργος Σπανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Παρά την οικονομική κρίση η επιβατική κίνηση στα νησιά μας παρουσιάζει αισθητή αύξηση σε σχέση με το 2016. Πιστεύω ότι το 2018 θα είναι ακόμα καλύτερη χρονιά αν επαληθευτούν οι ευοίωνες προβλέψεις για την τουριστική σεζόν.

Θέλω να εκφράσω την ικανοποίηση μου, διότι τα στοιχεία μας επιβεβαιώνουν την αλματώδη τουριστική ανάπτυξη των μικρότερων νησιών, που είναι και το όραμα όλων μας στην εταιρεία, και να απευθύνω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο επιβατικό κοινό για την μακρόχρονη στήριξη και εμπιστοσύνη του στη Dodekanisos Seaways.”

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Ανακοίνωση Δρομολογίων της Dodekanisos Seaways έως 31/10/18

Quote

Από τη «Dodekanisos Seaways» ανακοινώνεται ότι τα δρομολόγια των ταχύπλοων καταμαράν «Dodekanisos Express» και «Dodekanisos Pride» και του Ε/Γ-Ο/Γ Παναγία Σκιαδενή είναι διαθέσιμα προς ενημέρωση έως τις 31/10/18.

Για κρατήσεις και έκδοση των εισιτηρίων θα είναι διαθέσιμα από 10/02/18.

Συνιστούμε τους πελάτες μας κατά την έκδοση των εισιτηρίων να ενημερώνουν το πρακτορείο έκδοσης για τον αριθμό του τηλεφώνου τους (κατά προτίμηση κινητό) ούτως ώστε να ενημερωθούν άμεσα σε περίπτωση ανάγκης (π.χ. τροποποίηση δρομολογίου ή απαγόρευση απόπλου λόγω καιρού κλπ).

Ευχαριστούμε για την προτίμηση και εμπιστοσύνη σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στέλνοντας e-mail στο ticketing@12ne.gr ή καλέστε στο 22410 70590.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Η Dodekanisos Seaways προετοιμάζεται για την νέα τουριστική σεζόν

Quote

Από την Dodekanisos Seaways ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες των πλοίων της εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου, η οποία, σύμφωνα με όλες τις μέχρι τώρα ενδείξεις αναμένεται να εξελιχθεί ιδιαιτέρως θετικά με αισθητή αύξηση στις αφίξεις αλλοδαπών και ημεδαπών τουριστών για τα νησιά του δωδεκανησιακού συμπλέγματος και του νομού Σάμου.

Ήδη έχουν γίνει οι απαιτούμενες εργασίες επισκευής και συντήρησης του ταχύπλοου καταμαράν «DodekanisosPride» και του επιβατηγού οχηματαγωγού «Παναγία Σκιαδενή» με γνώμονα πάντοτε την ύψιστη ασφάλεια των πλοίων και τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους επιβάτες.

Όλες οι εργασίες έχουν γίνει στα ναυπηγεία «Σπανόπουλος» μια από τις πλέον σύγχρονες ναυπηγικές μονάδες της χώρας.

Το ταχύπλοο καταμαράν «DodekanisosPride» θα επαναδρομολογηθεί στις 25 Φεβρουαρίου, αντικαθιστώντας το «DodekanisosExpress» το οποίο, με τη σειρά του θα μεταβεί στο ίδιο ναυπηγείο για επισκευές και συντηρήσεις.

Να σημειωθεί σε ό,τι αφορά το «Dodekanisos Express» ότι η εταιρεία προγραμματίζει την αντικατάσταση και των τεσσάρων μηχανών του, ώστε να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις της νέας περιόδου.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εταιρείας και τα τρία πλοία της θα εκτελούν τα δρομολόγια τους από την 1η Απριλίου.

Υπενθυμίζεται ότι η Dodekanisos Seaways καλύπτει συνολικά 17 προορισμούς σε Δωδεκάνησα και Σάμο.

Ήδη στην ιστοσελίδα της έχουν αναρτηθεί, ανά περίοδο, τα δρομολόγια.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Αποτελέσματα 8ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας της Dodekanisos Seaways

Quote

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο «8ος διαγωνισμός φωτογραφίας» για το έτος 2017, τον οποίο διοργανώνει η Dodekanisos Seaways από το 2010.

Φέτος συμμετείχαν περισσότεροι από 70 ερασιτέχνες φωτογράφοι, επισκέπτες των νησιών του Αιγαίου, με 320 φωτογραφίες, αρκετές των οποίων είναι εντυπωσιακές, και προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο τις απαράμιλλες φυσικές ομορφιές αποτυπώνοντας παράλληλα καθημερινές στιγμές από την καθημερινή ζωή των νησιωτών μας.

Φέτος, για πρώτη φορά, η εταιρεία καθιέρωσε και τέταρτο βραβείο, το «βραβείο κοινού» που ψήφισε, μέσω της σελίδας μας στο facebook την καλύτερη φωτογραφία, μια πανοραμική όψη της πόλης της Ρόδου, του καλλιτέχνη φωτογράφου κ. Φίλιππου Φιλίππου.

Το πρώτο βραβείο απέσπασε ο κ. Στέργος Σκούλουκας, με τη φωτογραφία «Όλυμπος Καρπάθου».

Το δεύτερο βραβείο απέσπασε ο κ. Σωτήρης Σιαπκάς με τη φωτογραφία «Στο λιμάνι της Καλύμνου».

Το τρίτο βραβείο πήρε η φωτογραφία του κ. Γιώργου Μακρόπουλου με θέμα «Guide your spirit» στην Κω.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Save the date... 18/04/2018... Άνοιξαν τα πλάνα κρατήσεων της εταιρείας για τη γραμμή Σάμος - Κως. 

´Οχι για το 2019... Για φέτος...Αρχή γενομένης σε 2 εβδομαδες

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Η Dodekanisos Seaways (www.12ne.gr), η μεγαλύτερη ναυτιλιακή των Δωδεκανήσων και νησιών Βορειοανατολικού Αιγαίου, σε συνεργασία με τη Socialab δημιουργεί τη νέα της καλοκαιρινή καμπάνια #GineDopios.

Quote

Πιο συγκεκριμένα, η Socialab δημιούργησε για τη Dodekanisos Seaways μία σειρά videos, ένα για κάθε προορισμό της, θέλοντας να προβάλει, να ξεναγήσει και να ανακαλύψει μαζί με τους χρήστες τις ομορφιές και τα μυστικά των 17 προορισμών στους οποίους μπορεί κανείς να ταξιδέψει μέσω αυτής.

Η κύρια ιδέα της δημιουργίας της καμπάνιας προήλθε από την επιθυμία κάθε επισκέπτη να βρει χρήσιμες πληροφορίες και μυστικά για τους προορισμούς που επιλέγει να ταξιδέψει. Με βασικό γνώμονα την πληροφορία αυτή, δημιουργήθηκε η καμπάνια #GineDopios, με στόχο να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός από τους χρήστες της σελίδας για τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα, παραλίες και μυστικά σημεία του κάθε νησιού που μόνο οι ντόπιοι και οι λάτρεις του γνωρίζουν.

H ενέργεια αυτή έχει στόχο την online προβολή της Dodekanisos Seaways και των προορισμών της εταιρείας, επιβραβεύοντας μέσω του διαγωνισμού, στην Facebook Page (https://www.facebook.com/DODEKANISOS/), το κοινό και αυξάνοντας τη διαδραστικότητα της εταιρείας μαζί του.

Σημαντικός παράγοντας στην επιτυχία της καμπάνιας αποτελεί η συμβολή όλων εκείνων των ανθρώπων και συντελεστών που συνέδραμαν στη δημιουργία της, αλλά και η συμμετοχή του κάθε χρήστη που απλόχερα μοιράζεται με το κοινό τις δικές του εμπειρίες και τα μυστικά του κάθε νησιού, αναδεικνύοντας έτσι τα ανεκτίμητα «διαμάντια του Αιγαίου» που αποτελούν τον πλούτο της Ελλάδας και τους 17 προορισμούς που ταξιδεύει η Dodekanisos Seaways.

Αποδράστε στους 17 προορισμούς της Dodekanisos Seaways και … #GineDopios !

Η Dodekanisos Seaways

H DODEKANISOS SEAWAYS δραστηριοποιείται, επί 17 χρόνια, στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, στα Δωδεκάνησα και νησιά του Β.Α. Αιγαίου, με καθημερινά δρομολόγια καλύπτοντας συνολικά 17 προορισμούς. Στόχος της είναι να προσφέρει στο επιβατικό κοινό υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με ασφάλεια, ταχύτητα και συνέπεια.

Η DODEKANISOS SEAWAYS βραβεύτηκε ως Καλύτερη Ακτοπλοϊκή Εταιρία της χρονιάς 2015, από τους Lloyds List στο πλαίσιο των Greek Shipping Awards 2015.

Η Socialab

Η Socialab είναι ένα digitalfirst advertising agency, το οποίο δραστηριοποιείται από το 2009. Σκοπός της είναι η παράδοση αποτελεσμάτων, προσφέροντας υψηλής ποιότητας διαφημιστικές λύσεις, βασισμένες σε 360° επικοινωνία.

Αποστολή της είναι να οδηγήσει τα brands στην επιτυχία, με σωστή στρατηγική και δημιουργικές ιδέες.

Απασχολώντας ήδη 40 στελέχη και έχοντας χτίσει ένα εντυπωσιακό portfolio με ελληνικά και ξένα brands, η Socialab αναλαμβάνει την επικοινωνία και τη διαχείριση της εικόνας των brands σε όλα τα ψηφιακά και μη μέσα, με καμπάνιες που έχουν αποσπάσει μεγάλο αριθμό βραβείων και αναφορών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

 

Link to comment
Share on other sites

Η Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι ωφελούμενοι του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες – Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας «ΕΛΠΙΔΑ», ευχαριστούν θερμά την εταιρία Dodekanisos Seaways και ιδιαιτέρως τον κ. Σπανό Γεώργιο, για την ΔΩΡΕΑΝ κάλυψη του κόστους μετακίνησης για την ημερήσια εκδρομή Ρόδο – Πανορμίτη – Ρόδο. Την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη για προσκύνημα από το Κέντρο «ΕΛΠΙΔΑ» στην Ιερά Μονή Αρχάγγελου Μιχαήλ στον Πανορμίτη. Η Dodekanisos Seaways, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάλυψε το κόστος μετακίνησης από Ρόδο προς Πανορμίτη και την επιστροφή προς Ρόδο των ωφελούμενων του Κέντρου «ΕΛΠΙΔΑ» και των συνοδών τους. Ο κ. Σπανός, αποτελεί σημαντικό συντελεστή στην πορεία του Κέντρου με την ευγενή προσφορά του κάθε μήνα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» που έχει καθιερωθεί για την 1ηΟκτωβρίου η «Dodekanisos Seaways», στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που διαχρονικά εφαρμόζει, ειδικότερα για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, διοργανώνει φέτος μια ξεχωριστή εκδρομή για τα άτομα της τρίτης ηλικίας στην πανέμορφη Χάλκη.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Πέμπτη 11 Οκτωβρίου με το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο της «Παναγία Σκιαδενή», με ώρα αναχώρησης στις 9 το πρωί από το λιμάνι της Ακαντιάς και επιστροφή στις 6 το απόγευμα.

Κριτήρια επιλογής της Χάλκης υπήρξαν αφενός για να την γνωρίσουν όσοι δεν την έχουν επισκεφθεί, τώρα που η τουριστική κίνηση έχει μειωθεί αισθητά, και αφετέρου για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και των επαγγελματιών του νησιού.

Η διάθεση του πλοίου για τα άτομα της τρίτης ηλικίας είναι δωρεάν, λαμβάνοντας υπ’ όψη ότι η ευαίσθητη αυτή ομάδα διέρχεται εξαιρετικά δύσκολη περίοδο με ελάχιστες δυνατότητες αναψυχής.

Εκτιμάται ότι από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Ρόδου (βοήθεια στο σπίτι, ΚΑΠΗ και ΚΗΦΗ) καθώς και του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην εκδρομή θα συμμετάσχουν περίπου 600 άτομα.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι η «Dodekanisos Seaways» θα προσφέρει σε όλους τους εκδρομείς ένα καπελάκι με το έμβλημα της εταιρείας ως αναμνηστικό δώρο.

Link to comment
Share on other sites

Χαμόγελα στην τρίτη ηλικία μοίρασε η «Dodekanisos Seaways» σε 600 άτομα που συμμετείχαν στην εκδρομή που έγινε στη Χάλκη

Quote

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή των ατόμων τρίτης ηλικίας, από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Ρόδου και του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο πανέμορφο νησί της Χάλκης με το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Παναγία Σκιαδενή», της ναυτιλιακής εταιρείας «Dodekanisos Seaways».

Η εκδρομή ήταν μια προσφορά της εταιρείας στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζει από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα, ειδικά για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, που διέρχονται μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο, λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης.

Στα πολυτελή σαλόνια και το κατάστρωμα του πλοίου φιλοξενήθηκαν περισσότερα από 600 άτομα που έζησαν ιδιαίτερες στιγμές χαράς και συγκίνησης, τόσο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όσο και κατά την αποβίβασή τους στη Χάλκη, που έλαμπε πραγματικά στο φως του φθινοπωρινού ήλιου, αναδεικνύοντας τα ξεχωριστά χρώματα των σπιτιών, με τη μοναδική αρχιτεκτονική.

Τους επιβάτες καλωσόρισε ο πλοίαρχος του «Παναγία Σκιαδενή» με ανακοίνωσή του από τα μεγάφωνα του πλοίου, υπογραμμίζοντας τις κοινωνικές ευαισθησίες της διοίκησης της εταιρείας.

ταν μάλιστα ανέφερε ότι η διοίκηση της εταιρείας δεσμεύεται να επαναλάβει την εκδρομή και του χρόνου τα άτομα της τρίτης ηλικίας ξέσπασαν σ’ ένα παρατεταμένο χειροκρότημα και ευχαριστίες. Να σημειωθεί ότι κατά την αποβίβασή τους μέλη του πληρώματος προσέφεραν σ’ όλους τους επιβάτες, ως αναμνηστικό δώρο, από ένα εκδρομικό καπελάκι με το έμβλημα της εταιρείας.

Στο λιμάνι τους υποδέχθηκαν ο δήμαρχος του νησιού κ. Μιχάλης Πατρός και εκπρόσωποι της εταιρείας, ενώ με τη μαζική παρουσία τους σε καταστήματα, καφέ και εστιατόρια, έδωσαν ξεχωριστό χρώμα και ζωντάνια στο  νησί λίγο πριν το τέλος της τουριστικής περιόδου.

Μεγάλος αριθμός, επίσης, πραγματοποίησε εκδρομή – προσκύνημα, στον Άη- Γιάννη, με τουριστικά λεωφορεία και Ι.Χ.

Αξίζει να αναφερθεί, πάντως, ότι η Χάλκη, ένα από τα πιο όμορφα και παρθένα νησιά του Αιγαίου, προσελκύει το ενδιαφέρον των μεγάλων τουριστικών γραφείων της Ρόδου για την καθιέρωση καθημερινών θαλάσσιων εκδρομών από το λιμάνι της Ρόδου, από την επόμενη τουριστική σεζόν, γεγονός που θα δώσει νέα διάσταση στην τουριστική ανάπτυξή της.

 

Link to comment
Share on other sites

Η Dodekanisos Seaways διέθεσε το Dodekanisos Express και το Dodekanisos Pride για τους Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου

Quote

Και τα δύο ταχύπλοα καταμαράν, «Δωδεκάνησος Εξπρές» και «Δωδεκάνησος Πράιντ» διέθεσε η Dodekanisos Seaways για την επιτυχή διοργάνωση της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής του αιαγαιοπελαγίτικου χώρου, όπως είναι οι «Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου», που αποτελούν πλέον, επί τρεις δεκαετίες, το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός για τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Συγκεκριμένα, μετά από έγκριση του αρμόδιου υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η ναυτιλιακή μας εταιρεία τροποποίησε τα δρομολόγια των δύο ταχύπλοων μεταφέροντας τους αθλητές και τους αθλητικούς παράγοντες στην Κω, που, φέτος, φιλοξενεί τους αγώνες.

Το «Δωδεκάνησος Εξπρές» αναχώρησε το πρωί της περασμένης Πέμπτης από τη Ρόδο με προορισμό τη Μυτιλήνη μεταφέροντας με την ευκαιρία και επισκέπτες στο πανέμορφο νησί του Βορείου Αιγαίου. Το πρωί της Παρασκευής αναχώρησε από τη Μυτιλήνη, με προορισμούς τη Χίο, Σάμο, και Κω μεταφέροντας 330 αθλητές, αθλητικούς παράγοντες και συνοδούς.

Την ίδια μέρα το ταχύπλοο καταμαράν «Δωδεκάνησος Πράιντ» μετέφερε τους συμμετέχοντες στους «Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες», στην Κω, από τη Ρόδο και τα νησιά του βορείου συγκροτήματος Πάτμο, Λειψούς, Λέρο και Κάλυμνο.

Κατ' αυτόν τον τρόπο δόθηκε η καλύτερη λύση σχετικά με τη διακίνηση των αθλητών, των προπονητών, και γενικότερα των αθλητικών παραγόντων, λαμβάνοντας υπ' όψη ότι σε προηγούμενα χρόνια έπρεπε να μεταβούν στην Αθήνα και από 'κει, με πλοία και αεροπλάνα, να μεταβούν στο νησί που φιλοξενούσε τους αγώνες, γεγονός που απαιτούσε περισσότερο χρόνο και υψηλό οικονομικό κόστος.

Να σημειωθεί ότι οι 30οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες άρχισαν χθες και ολοκληρώνονται σήμερα, με ιδιαίτερη επιτυχία, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, στο νησί του Ιπποκράτη.

Στους αγώνες συμμετέχουν περισσότεροι από 400 αθλητές.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Από την Dodekanisos Seaways ανακοινώνεται ότι εν όψει της μεγάλης εορτής του Πανορμίτη Σύμης έχει προγραμματίσει, μετά και από αίτημα δημάρχων των νησιών του βορείου συγκροτήματος, αύξηση των δρομολογίων προς Πάτμο, Λειψούς, Λέρο, Κάλυμνο και Κω, προκειμένου να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οι ταξιδιώτες που προγραμματίζουν και φέτος το προσκύνημά τους στην Ιερά Μονή του Πανορμίτη.

Η εταιρεία, επίσης, στο ίδιο διάστημα, πυκνώνει τα δρομολόγια της, προς εξυπηρέτηση των χιλιάδων προσκυνητών, από τη Ρόδο προς Πανορμίτη.

Τα δρομολόγια των ταχύπλοων καταμαράν και του επιβατηγού - οχηματαγωγού «Παναγία Σκιαδενή» έχουν ήδη ανακοινωθεί από τα μέσα ενημέρωσης και είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της εταιρείας (www.12ne.gr).

Παρακαλούνται, επομένως, όσοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν το προσκύνημά τους στον Πανορμίτη να προβούν έγκαιρα στην κράτηση θέσεων, λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι και φέτος θα επισκεφθούν την Ιερά Μονή χιλιάδες προσκυνητές από τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Κατ' αυτόν τον τρόπο θα συμβάλουν στην άνετη και ομαλή διακίνηση τους, για την οποία η εταιρεία μας καταβάλλει, όπως κάθε χρόνο, κάθε προσπάθεια.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι όλες οι προβλέψεις για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στην περιοχή μας, από σήμερα μέχρι και το τέλος της επόμενης εβδομάδας είναι εξαιρετικά καλές, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει σημαντική αύξηση των προσκυνητών.

Για τα δρομολόγια, τις προσφορές και άλλες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο site της εταιρείαςwww.12ne.gr, στα εκδοτήρια εισιτηρίων στο λιμάνι «Κολόνα» και στο τηλέφωνο 22410-70590.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ακουσα οτι η εταιρια χτιζει ενα μικρο ταχυπλοο στην Ισπανια χωρις αυτο να σημαινει οτι θα πουλησει καποιο απο τα δυο υπαρχοντα.

Πολυ θετικη εξελιξη αν πραγματι ισχυει κατι τετοιο

Link to comment
Share on other sites

Σε εορταστική «οικογενειακή» ατμόσφαιρα η Dodekanisos Seaways έκοψε την πατροπαράδοτη πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο πλοίο «Δωδεκάνησος Εξπρές» με τη συμμετοχή των πλοιάρχων τα εταιρείας, μελών των πληρωμάτων των τριών πλοίων καθώς και των εργαζομένων στα γραφεία της.

Ευχόμενος κάθε ευτυχία και υγεία στις οικογένειες των εργαζομένων και «καλά ταξίδια» στα πληρώματα ο πρόεδρος της Dodekanisos Seaways κ. Γιώργος Σπανός, υπογράμμισε την ανάγκη «να δώσουμε και το 2019 τον καλύτερο μας εαυτό γιατί το οφείλουμε, πρωτίστως, στα νησιά μας και στους κατοίκους τους που, επί δεκαεννιά χρόνια μας περιβάλλουν με την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους».

Στη φωτογραφία ο κ. Σπανός κόβει την πίτα που, ας σημειωθεί, ήταν μια συκγινητική ευγενική προσφορά από τις μοναχές της Ιεράς Μονής της Πάτμου.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι το τυχερό φλουρί έπεσε στο πλήρωμα του ταχύπλοου καταμαράν «Δωδεκάνησος Πράιντ».

Ο τυχερός του πληρώματος θα πάρει 500 ευρώ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2019.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Η Dodekanisos Seaways πενθεί το θάνατο του ναύτη της Μιχαλη Σδρέγα

Quote

Η μεγάλη οικογένεια της Dodekanisos Seaways έχει βυθιστεί από σήμερα το πρωί σε βαρύ πένθος.
Ένα δικό της μέλος, ο ναύτης του ταχύπλοου καταμαράν «Δωδεκάνησος Πράιντ», Μιχάλης Σδρέγας, 46 ετών και πατέρας δύο παιδιών, βρήκε τραγικό θάνατο στα σκαλοπάτια του σπιτιού του στην Κάλυμνο, όπου περνούσε τις μέρες της άδειας του, μαζί με τη μητέρα του και την αδελφή του.
Σε μια κακή στιγμή σκόνταψε σ΄ ένα μαρμάρινο σκαλοπάτι και η πτώση του υπήρξε μοιραία. Βρέθηκε νεκρός το πρωί από τη μητέρα του που έπαθε ισχυρό σοκ.
Για τον πρόεδρο της εταιρείας, για τα πληρώματα και τους εργαζόμενους, ο Μιχάλης Σδρέγας υπήρξε ένας σπουδαίος φίλος και αδελφός.
Με το χαμόγελο πάντοτε στα χείλη, με τον καλό τον λόγο και το αστείρευτο χιούμορ του ο Μιχάλης υπήρξε πρότυπο ναυτικού και καλοσυνάτου ανθρώπου που υπηρέτησε για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια την Dodekanisos Seaways την οποία θεωρούσε πάντοτε δεύτερο σπίτι του.
Συγκλονισμένος ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Γιώργος Σπανός και οι εργαζόμενοι απευθύνουν και δημόσια τα θερμά συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια του υπογραμμίζοντας ότι ο Μιχάλης και η οικογένειά του θα είναι πάντα στις καρδιές μας.
Να σημειωθεί ότι σ’ ένδειξη τιμής και μνήμης τα μέλη του πληρώματος θα φέρουν μαύρη κονκάρδα στο στήθος και το πλοίο μαύρες κορδέλες. Η μεγάλη οικογένεια της Dodekanisos Seaways έχει βυθιστεί από σήμερα το πρωί σε βαρύ πένθος.
Ένα δικό της μέλος, ο ναύτης του ταχύπλοου καταμαράν «Δωδεκάνησος Πράιντ», Μιχάλης Σδρέγας, 46 ετών και πατέρας δύο παιδιών, βρήκε τραγικό θάνατο στα σκαλοπάτια του σπιτιού του στην Κάλυμνο, όπου περνούσε τις μέρες της άδειας του, μαζί με τη μητέρα του και την αδελφή του.
Σε μια κακή στιγμή σκόνταψε σ΄ ένα μαρμάρινο σκαλοπάτι και η πτώση του υπήρξε μοιραία. Βρέθηκε νεκρός το πρωί από τη μητέρα του που έπαθε ισχυρό σοκ.
Για τον πρόεδρο της εταιρείας, για τα πληρώματα και τους εργαζόμενους, ο Μιχάλης Σδρέγας υπήρξε ένας σπουδαίος φίλος και αδελφός.
Με το χαμόγελο πάντοτε στα χείλη, με τον καλό τον λόγο και το αστείρευτο χιούμορ του ο Μιχάλης υπήρξε πρότυπο ναυτικού και καλοσυνάτου ανθρώπου που υπηρέτησε για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια την Dodekanisos Seaways την οποία θεωρούσε πάντοτε δεύτερο σπίτι του.
Συγκλονισμένος ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Γιώργος Σπανός και οι εργαζόμενοι απευθύνουν και δημόσια τα θερμά συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια του υπογραμμίζοντας ότι ο Μιχάλης και η οικογένειά του θα είναι πάντα στις καρδιές μας.
Να σημειωθεί ότι σ’ ένδειξη τιμής και μνήμης τα μέλη του πληρώματος θα φέρουν μαύρη κονκάρδα στο στήθος και το πλοίο μαύρες κορδέλες.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...