ΕΥΔΟΞΟΣ Posted May 2 Posted May 2 Ταξίδεψα και εγώ τις μέρες του Πάσχα (Μεγ. Πέμπτη αναχώρηση και επιστροφή Τρίτη του Πάσχα) εννοείται με γεμάτο γκαραζ και στις 2 διαδρομές, αλλά και πάρα πολύ κόσμ,ο. Το πλοίο πεντακάθαρο και το κυριότερο ακριβέστατο στα ωράρια που αναφέρονται.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted May 2 Posted May 2 Το καλό με το καραβάκι, παρότι..... παντόφλα (στο πυρ το εξώτερον, κοτζάμ καραβολάτρες με τις παντόφλες τώρα θα ασχολούμαστε ??? 😁), είναι πως τόσο στην τωρινή όσο και στην προηγούμενη δρομολόγηση του στην Αίγινα, μόνο θετικά - καλά σχόλια διάβασα - διαβάζω παντού. Εκτός ίσως από την ταχύτητα του, αλλά και για να 'μαστε ειλικρινείς, δεν πάει και με δέκα μιλάκια ενώ την ίδια στιγμή τα υπόλοιπα (συμβατικά) του ανταγωνισμού..... πετάνε και εικοσαρίζουν !!!
Panagia Ekatontapiliani Posted May 2 Posted May 2 Αναχώρηση του Ελένη από την Αίγινα, συνάντηση εν πλω προς Πειραιά και αραγμένο στη προβλήτα του Σαρωνικού.
ΕΥΔΟΞΟΣ Posted May 2 Posted May 2 Για την ιστορία και μόνο να πω ότι στην επιστροφή μας πέρασε ο Ποσειδώνας, ενώ στο πήγαινε διατηρήθηκε η απόσταση από το Απόλλων που είχε φύγει 10 λεπτά αργότερα.
Ferry Himuka Posted May 11 Posted May 11 Μετά από 5 μήνες σχεδόν στην γραμμή θεωρώ έχει βρει το κοινό του, όπως είπατε και παραπάνω ακούγονται καλά λόγια για το πλοίο. Έχω δει πολλούς πελάτες (φορτηγά) των άλλων 2 εταιριών (ειδικά της Slf) να στρέφονται προς το Ελένη και φαίνεται με την σεζόν να έρχεται δεν θα είναι μια δρομολόγηση φωτοβολίδα αλλά οι άνθρωποι ήρθαν για να μείνουν. Η εταιρεία αρχίζει να συμμετέχει και σε δράσεις του νησιού πλέον (όπως εθελοντική αιμοδοσία την ερχόμενη εβδομάδα). Γενικά σαν εταιρεία και πλοίο, είναι πολύ πιο "κύριοι" από κάτι άλλους... Μακάρι κάποια στιγμή, αν και όταν το σηκώσει η γραμμή, να φέρουν και δεύτερο πλοίο
Andros Posted May 11 Posted May 11 Μια χαρά καράβι είναι και μια χαρά στέκεται στην γραμμή πολύ έλεγαν για πισω γυρίσματα και τα σχετικά λες και οι ανταγωνιστές είναι φοβεροί .... Μια χαρά είναι και η τιμή
PIANOMAN Posted May 12 Posted May 12 ειναι πολυ ευχαριστο αυτο, που παει καλα, χρειαζεται ο ανταγωνισμος, το πληρωμα ειναι το ευγενεστερο, η κοινοπραξια εχει μονο δυο πλοια πρακτικα πιο γρηγορα και η αλλη εταιρεια εχει πιο τυχοδιωκτικες τακτικες, εκτος του οτι εχει πολυ αργο καραβι.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now