Jump to content
Shipfriends

Nick the Greek

Recommended Posts

10 hours ago, parian scientist said:

Και πάλι δυστυχώς εκεί που δεν κάνω λάθος είναι ότι διαγνωστικά εχθές το απόγευμα με «Ψευδομονάδα»
Ας ενημερώσει κάποιος λοιπόν τους αρμόδιους να καθαρίσουν
το σύστημα κλιματισμού…. Τα υπόλοιπα τα βλέπουνε και οι ιδιοι….

Την ψευδομοναδα ως βακτήριο δεν είναι απαραίτητο ότι την κόλλησες από το κλιματιστικό του πλοίο. Είναι σύνηθες βακτήριο κ ενδημεί και στο νερό κ στο έδαφος. Αποτελεί μάλιστα συχνή ενδονοσοκομειακη λοίμωξη 

 

Περαστικά σου εννοείται και να πάνε όλα καλά με την αντιβίωση 

Link to comment
Share on other sites

Πράγματι  η ψευδομονάδα είναι μια σύνηθες ενδονοσοκομειακη λοίμωξη η οποία ειδικά σε αυτούς που έχουν θέμα με τους πνεύμονες (ΧΑΠ η οποιαδήποτε άλλη ευαισθησία )θέλει πολύ ισχυρή αντιβίωση . 
Παρόλα αυτά δεν είναι σίγουρο ότι το τσίμπησες στο πλοίο . Μπορεί το βακτήριο να το έχεις τσιμπήσει αρκετές ημέρες πριν και να ενεργοποιήθηκε σήμερα . 

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ @Annivas Ναι είναι όπως τα λες τα πράγματα αλλά εγώ εκτός από αυτά που έχω χάσει σε αυτά που έχω αποκτήσει είναι και ο πνευμοθώρακας με αποτέλεσμα να τσιμπάω τα πάντα αμέσως.Και γι’ αυτό προσέχω πάρα πολύ τους καλοκαιρινούς μήνες και προσπαθώ να ταξιδεύω με συμβατικό πλοίο για να μπορώ να κάθομαι κατάστρωμα και ειδικά τις τελευταίες μέρες δεν έχω μπει πουθενά σε χώρο με κλιματισμό και χωρίς μάσκα Εκτός του πλοίου βέβαια .Αυτο που είπα στο post μου ήταν  ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με την υγεία και για να μην συγχωρεθεί κανένας άμοιρος θα πρότεινα ένα καθαρισμό Ή τουλάχιστον να το δουλέψουν για αρκετή ώρα στο ζεστο…

Ολα τα νοσοκομεία έχουν κλιματισμό και γι’ αυτό διατηρούνται αυτά τα μικρόβια βακτήρια κτλ Δεν έχω κολλήσει κάτι από το νοσοκομείο τουλάχιστον  διότι την καλλιέργεια την πήγα από την  Τρίτη σφραγισμένη απ’ το σπίτι Με το που είχα τις πρώτες ενοχλήσεις και τα πρώτα 10α .Για τους παραπάνω λόγους υπέθεσα ότι κόλλησα την ψευδομονάδα στο καράβι και θεώρησα χρέος μου να σας το αναφέρω ..

Αγαπητέ @pilot Πρώτα απ’ όλα σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια δυστυχώς η επιστήμη την σήμερον ημέρα προτείνει Κινολονη για την καταπολέμηση της ψευδομονάδας η οποία προκαλεί απίστευτες παρενέργειες στο νευρολογικό σύστημα σε μένα π.χ. παρ’ ολίγο να χάσω τους Αχίλλειους τένοντες Γι’ αυτό το λόγο παρακάλεσα να μου ξανάφτιάξουν αντιβιόγραμμά….

Αγαπητέ @ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΝΑΡΗΣ Δηλώνω ένοχος που καθυστέρησα αλλά στην ουσία δεν στέλνεις έναν ΑμεΑ με 40 βαθμούς φορτωμένο να βγάλει εισιτήριο στις 14:09 Τον στέλνεις δεν ξέρω πες μου εσύ; Μιλάμε για το τέταρτο ή πέμπτο ταξίδι μέσα σε ένα μήνα όλοι με ξέρουν ότι είμαι ΑμεΑ και ότι σε κάθε λιμάνι κατεβαίνω και τσεκάρω τον πύραυλο λόγω των πολλών γυφ…. Τον δενω μόνος μου με λάστιχα …Όσο για τα V-Strom. τα Ανέφερα διότι την έχω πατήσει και εγώ ως ιδιοκτήτης και έχω φωτογραφίες, και οι άλλες μηχανές έτσι ήταν δεμένες  εκτός ενός multistrada 1260 από Άνδρο  που ο ιδιοκτήτης δεν άφησε να το δώσουν κάτι ήξερε αυτός ε!!!! Αυτό που είπα λοιπόν είναι σεβασμός στην ξένη περιουσία και μάλιστα σε αυτόν που σου δίνει ένα κομμάτι ψωμί στον πελάτη δηλαδή.

Σας ευχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites

Άμα δεν τον στείλεις για το εισιτήριο, θα αναγκαστείς να τον αφήσεις απέξω γιατί απογορευεται η έκδοση εισιτηρίων εντός του πλοίου και ούτε πρόκειται να έκανε μια εταιρεία δώρο τη μεταφορά σου χωρίς εισιτήριο. Η υποχρέωση του επιβάτη είναι να έχει εκδώσει εγκαίρως το εισιτήριο του.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...