Jump to content
Shipfriends

Βύθιση του Φ/Γ «Δημήτριος» στο λιμένα Derince της Τουρκίας


Recommended Posts

Στο ρεπορτάζ του ΑLPHA για το ναυάγιο ανέφεραν ότι σήμερα βυθίστηκε και ένα ελληνόκτητο motorship στην Κων/πολη, που είχε φορτώσει μπετόβεργες. Έδειχναν μάλιστα πλάνα με το πλοίο μπαταρισμένο να βουλιάζει και έναν ναυτικό πάνω στα ρέλια. Μπορούμε να μάθουμε κάτι παραπάνω για το όνομα του πλοίου, γιατί δεν αναφέρθηκε;

Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε χθες το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας από την Πρεσβεία της Ελλάδας στην Άγκυρα, βραδινές ώρες στις 13/09 το Φ/Γ «Δημήτριος Π», σημαίας Παναμά, βυθίστηκε κατά τη διαδικασία φόρτωσης, στο λιμένα Derince της Τουρκίας.

Στο πλοίο επέβαιναν επτά Έλληνες ναυτικοί. Το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης του ΥΕΝΑΝΠ επικοινώνησε με το Θάλαμο Επιχειρήσεων της Τουρκίας, τον εκπρόσωπο της εταιρείας και τον πλοίαρχο του ανωτέρω πλοίου, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι όλοι οι ναυτικοί είναι καλά στην υγειά τους και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο.

Ναυτεμπορική

Link to comment
Share on other sites

βυθίστηκε κατά τη διαδικασία φόρτωσης, στο λιμένα Derince της Τουρκίας.

πόσο άσχετοι πρέπει να ήταν για να βουλιάξουν το καράβι μέσα στο λιμάνι,δυστυχώς όλα αυτά προκύπτουν απο ελειπή κατάρτιση των πληρωμάτων,ξεκάθαρα πράγματα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...