Jump to content
Shipfriends

Περίεργη Σύλληψη


Recommended Posts

Σύμφωνα με το Marinews, η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος συνέλαβε τον αδελφό νυν μεγαλοστελέχους ακτοπλοϊκής εταιρίας για εκβιασμό άλλου στελέχους άλλης εταιρίας..

Πολύ γενικό, αλλά για ποιόν μιλάει?

edit: Τώρα η είδηση άλλαξε και φανερώνει ποιός είναι. Σπύρος Στρίντζης, αδερφός του Γεράσιμου Στρίντζη για εκβίαση του Απόστολου Βεντούρη.

Link to comment
Share on other sites

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνετε το πόσο βρώμικος είναι ο χώρος της ακτοπλοίας και τις μεθόδους που μπορει να χρησιμοποιεί ο καθένας για να επιβιώσει η να πλήξει τον αντίπαλο.Φοβάμαι πως η "βεντέτα" που έχει ανοιχτεί θα έχει ακόμα περισότερες μάχες που μπορεί να αποδειχθούν "αιματηρές"

Link to comment
Share on other sites

Γενικοτερα θα ελεγα να μη βιαστει κανεις μας και να περιμενουμε επισημες ανακοινωσεις περι του θεματος. Το οτι εγινε τετοιο δημοσιευμα στο marinews δεν σημαινει απολυτως τιποτα και δεν μπορουμε να καταδικασουμε κανεναν εκ των προτερων. Ιδωμεν.

Link to comment
Share on other sites

Κατ' αρχήν giorgosz, το δημοσίευμα του marinews και η ανακοίνωση του Απ.Βεντούρη δεν αναφέρουν πουθενά για εκβιασμό, αλλά για συκοφαντική δυσφήμηση.

Επίσης Nick, η είδηση για την σύλληψη μπορεί να θεωρηθεί ως επιβεβαιωμένη...

καθώς την αναφέρει και το euro2day.gr ... NΕΛ-HSW: Βγαίνουν τα ”μεγάλα μαχαίρια” ... το οποίο μάλιστα φιλοξενεί και δηλώσεις του δικηγόρου του Σπύρου Στρίντζη, ο οποίος επιβεβαιώνει την σύλληψη και την προσαγωγή στον εισαγγελέα και ότι αφέθηκε ελεύθερος.

Από εκεί και πέρα έχω να πω ότι εάν είναι αλήθεια τα όσα καταγγέλει ο Απ. Βεντούρης ...μένω εμβρόντητος. Όχι γιατί πιστεύω ότι ο χώρος της ακτοπλοϊας είναι αγγελικά πλασμένος (όπως σωστά επισημαίνει και ο Λευτέρης), αλλά για τον παιδαριώδη ερασιτεχνισμό. Μα τον αδελφό του θα έβαζε και από το computer της εταιρείας του? !!!

Εν κατακλείδι θα συμφωνήσω απολύτως με τον Nick ότι θα πρέπει να περιμένουμε την δικαιοσύνη και δεν θα πρέπει να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα...σε μιά τόση σοβαρή υπόθεση.

Και ας μην ξεχνάμε ότι πριν κάποια χρόνια και κάποιος άλλος συνελήφθη κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας -σαν κοινός πιστολέρο- και αφού έμεινε για μήνες στη φυλακή...αθωώθηκε πανηγυρικά από το Κακουργοδικείο. Ας μην τα ξεχνάμε αυτά και ας είμαστε προσεκτικοί...

Link to comment
Share on other sites

Έχω την εντύπωση ότι όταν το έβγαλε το marinews έλεγε "για εκβιασμό".

Γι'αυτό τον λόγο και το έγραψα έτσι. Στην αρχή μάλιστα δεν έλεγε ονόματα. Μετά ανανεώθηκε και μπήκαν τα ονόματα.

Τώρα βλέπω ότι έχουν προσθέσει και κάποια άλλα πράγματα. Δεν μπορώ να κοιτάω συνέχεια αν αλλάζουν την είδηση.

"...χαρακτηρίζοντας τον αποστολέα ”αισχρό συκοφάντη” και μιλώντας για απόπειρα εκβιασμού του."

Εγώ είμαι περίεργος για την αντίδραση της πλευράς Hsw αύριο.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ χωρίς να υιοθετώ την είδηση καθ εαυτή θέλω μόνο να προσθέσω ότι θα ταν χαζό να πιστεύουμε πως ο Απόστολος μόνο "χτυπάει" τον αντίπαλο.Φαντάζομαι αντίστοιχες κινήσεις θα γίνονται και από την άλλη μεριά και πραγματικά δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο ειναι μία από αυτές γιατί και μένα λίγο αστεία και "ερασιτεχνική" μου φαίνετε.Στο μυαλό μου την άλλη πλευρά την έχω πιο "επαγγελματική" .Ακόμα και η φαινομενική ψυχραιμία και η σιωπή των στελεχών της HSW πιο πολύ με τρομάζει.Είμαι πραγματικά και γω περίεργος να διαβάσω τις αυριανές ανακοινώσεις.

Link to comment
Share on other sites

θα ειχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε το περιεχόμενο και τι ακριβώς έλεγε το συγκεκριμένο mail,Προσωπικά είμαι πολύ περίεργος να δω που θα καταλήξει ο συγκεκριμένος πόλεμος

Link to comment
Share on other sites

Εμενα η συγκεκριμενη κινηση -αν ειναι ετσι οπως διαρρεει- μου θυμιζει οταν ειμασταν στο δημοτικο σχολειο και εγραφε ενα παιδακι στον πινακα "ο Κωστας αγαπαει τη Μαρια" για να τον κανει ρεζιλι στους υπολοιπους:o. Τεσπα, θα δουμε.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...