Jump to content
Shipfriends

theodor1

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by theodor1

  1. Κανένα νέο από την ΑΝΕΘ..υπάρχει;;; Εχουμε πολύ καιρο να διαβάσουμε γι αυτήν!!!
  2. Τα ονόματα οπως Θεαγένης, Υψάριο είναι από τη Θάσο. Θα παραμείνουν τα ίδια, ετσι...
  3. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΚΑΝΤΟΤΑΠΙΛΙΑΝΗ...
  4. Κάνω την πτυχιακή μου με θέμα σχετικό με τη ναυτιλία, μπορεί κάποιος να μου υποδείξει που θα βρω κάποιο πίνακα ή οτιδήποτε άλλο με σημαίες που βρίσκονται στη μαυρη, λευκη, γκρι λίστα. (οτι ποιο προσφατο) Παιδια ειναι λίγο επειγον για να προχωρησω στη πτυχιακή μου!
  5. Σε μία χώρα με τόσα πολλά νησιά είτε πολιτεία είτε οι τοπική κοινωνία για κάθε περιοχή θα έπρεπε να προνοήσει...
  6. Λαυράκι χρώματος κόκκινο!!! Για δείτε εδώ... και για να είμαι δίκαιος το βρήκα στο aeginamprosta.blogspot.com
  7. Εισαι απεχτος "Παναγια Εκαντοταπιλιανή" που τα μαθαινεις όλα αυτα ωρε!!!
  8. Nova star ακουγεται πολύ καλο... καλλιροη παραπεμπει αλλου ενω το Φαιδρα είναι ενα απο τα ιδια!!! Ακου εκει πλοίο με το ονομα Φαιδρα...χεχεχε
  9. Το Θάσος 8 μετακομίζει στον Πειραια και ονομάζεταο Φαιδρα... ριξτε μια ματια! evdomi.gr
  10. Συγνώμη αλλά ισως δεν εκφραστηκα σωστα! εννοω, οτι απ οτι αποδειχθηκε η παλαια διοικηση ανοιχτηκε οικονομικά με αποτέλεσμα να μην πληρώνονται οι εργαζόμενοι και τα συναφή, αυτό σημαινει ότι από την στιγμή που κάτι δεν πήγαινε καλά επρεπε να αλλάξουν κάπως τα πραγματα. Οσον αφορα το Θάσος 8 είναι κρίμα γιατι καποιοι κουράστηκαν για να ολοκληρώσουν την προσπάθεια της ναυπήγησης του.
  11. Τελικά δεν άξιζε ολη η προσπάθεια για το νέο καραβι... το μονο θετικο ειναι η αλλαγη της διοικησης που ισως βγάλει την εταιρεια απο τα προβληματα της!!! Κρίμα που θα πουληθεί γιατι το Θάσος 8 φαινεται οτι μετραει στην κατηγορια του!!!
  12. Τι ξέρουμε για το Γλυκοφιλούσα??? Τι απέγινε τελικά το θάσος 1, 2 καθώς και ο υπόλοιπος στόλος της εταιρείας που πουλήθηκε τα τελευταία χρόνια;;;
  13. Οπως είχα υποσχεθεί θα γράψω πολύ λίγα λόγια για το πλοίο.... Μιλάμε για ένα πολύ καθαρό πλοίο με άψογο προσωπικό (τουλάχιστον η πλειοψηφία). Η εξυπηρέτηση στο εστιατοριο a la carte είναι εκπληκτική ενώ στο self service η μακαρονάδα με σάλτσα επιλογής και η ομελέτα απλά φοβερά!!! Μια παρατήρηση είναι οτι ο dj στο μπαράκι... δεν επαιζε ωραία τραγούδια που ακούμε εμείς οι Ελληνες...διότι ήταν αλλοδαπός όπως άλλωστε και η πλειοψηφία του πρωσοπικού το οποίο εργάζεται αρκετές ώρες (υποθέτω) ΕΛΠΙΖΩ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ. Ειλικρινά, οι άνθρωποι του πλοίου αξίζουν παρα πολλά και πιστεύω πως η κρουαζιερα θα μεινει αξέχαστη σε μένα και την παρέα μου... Καλά ταξιδια στο απέραντο γαλάζιο Aquamarine και σίγουρα θα σε ξανα επισκεφτουμε!!!
  14. Εννοειται φίλε μου... θα σας κάνω μια αναφορα... απλά μολις βρω λίγο χρονο... αν θέλετε να ακουσετε κάτι συγκεκριμενο...μπορειτε να με ρωτησετε!!!
  15. Εκανα ενα ταξιδακι με το Aquamarine... Θα επισημάνω το πολύ καλο προσωπικο στην πλειοψηφία του καθώς και την καθαριότητα που υπάρχει στο πλοίο...Πραγματικά άξιζει...
  16. Kαλά κάνουν και τις καταργούν αν έτσι προκειται να σωθει η εταιρεια... Απο κει και πέρα πρέπει να καταλάβουν οτι επρεπε ειδη να ειχαν βάλει το Θάσος 8 τουλάχιστον για Λήμνο ετσι ωστε να πάρουν το μεγαλύτερο κομμάτι... απορω γιατι δ το χουν κάνει ηδη. Οσο για τον οικονομικο συμβουλο της ανταγωνιστριας που ειναι στο ΔΣ... για να το εξέλεξαν οι μέτοχοι θα ειναι σοβαρος ανθρωπος κ θα βοηθησει την εταιρεια... ουτως η άλλος ειναι ελευθερος επαγγελματιας και με οτι καταπιάνεται θα το κάνει αρκετα καλά γιατι πολύ απλά δ τον συμφέρει το αντιθετο!!!
  17. Για να δούμε τι κάνει Ο Αγ. Ραφαήλ. . . . Κάποια στιγμή θα επισκευτουμε το νησι! Αγ. Ραφαήλ Vs Θάσος 8 . . . . Τι λέτε???
  18. Για να δούμε τι κάνει Ο Αγ. Ραφαήλ. . . . Κάποια στιγμή θα επισκευτουμε το νησι! Αγ. Ραφαήλ Vs Θάσος 8 . . . . Τι λέτε???
  19. Αυτό είναι γνωστό... είπαν οτι θα πήγαινε Λήμνο, αλλά θα δείξει. Εχω την εντύπωση οτι το συγκεκριμένο πλοίο είναι λιγο μικρο για το Αιγαίο και μεγάλο για τις ανάγκες της Θάσου. Παρ όλα αυτά ας δούμε τι πρόκειται να γίνει. Πάντως ακούγεται ότι είναι πολύ ωραίο πλοίο!!!
  20. Χαιρετώ τους Καπετανέους... Τι γίνεται ρε παιδιά τελικά με το Θάσος 8... Εχουμε κανένα νέο;;;
  21. Τουλάχιστον στη Θάσο υπάρχουν fery τα οποία είναι αρκετα καλά... αν τα συγκρινεις με αυτά της Κέρκυρας αλλα και καλά όπως το Αικατερινη Π... βλέπε θάσος 6, θάσος 7. Δηλαδή υπάρχουν και παντοφλεσ οι οποίες αξιζουν.
  22. Ωραια η Θάσος Παιδιά...δεν έχει το χάλι κάποιων υποτιθεται glamourάτων νησιών. Πως ειναι δυνατον να μην πάει καλά μια εταιρεια οπως την ΑΝΕΘ οταν κατεχει βασικη θεση στις μεταφορες του νησιου;;; Ακουστηκε οτι ξεκινησε δρομολογια η παντοφλα ¨Αγιος Ραφαηλ¨ που ηρθε απο Σαλαμινα.... Είναι καλό το fery , ξέρει κανεις;;;
×
×
  • Create New...