Jump to content
Shipfriends

delta pi

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by delta pi

  1. Γιατί τις βαρδιόλες που έχει το Χίος και δεν τα έχουν το μυκονος.το πάρος,νάξος και Ιθάκι?Αυτό πάλι πως προέκυψε και δε το κάνανε όπως τα άλλα που έχουν αυτές τις πλάγιες θυρες που ανοίγουν?
  2. Σχετικά με τον τρίτο τύπο πλοίων που αναφέρατε το Συμβατικό-Ταχύπλοο συνήθως τύπου monohul πιστεύω ότι θα έπρεπε να τα συμπεριλαμβάνουμε στα ταχύπλοα από τη στιγμή που αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες άνω των 35 κόμβων,και προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες όπως και τα άλλα ταχύπλοα καταμαράν(βλέπε Highspeed)...λοιπόν,στο μόνο που μπορούμε να πούμε ότι υπερισχύουν είναι η χωρητικότητα επιβατών-οχημάτων.
  3. Λοιπόν,εγώ δε θα λάβω υπόψιν τόσο το πιο μας προσφέρει καλύτερες στιγμές εν ώρα του ταξιδιού,αλλά το πιο βολεύει καλύτερα.Πρώτα πρώτα να πω ότι είμαι υπέρ του συμβατικού 100 τα 100 και κυρίως ημιταχύπλοου.Και έχει μια ικανοποιητική ταχύτητα και δεν κάνει πολλές ώρες,και μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους επιβάτες,τόσο για την χωρητικότητά του όσο και για τις τιμές του που σαφώς είναι χαμηλότερες από αυτές ενός ταχύπλοου,και επειδή μπορεί να προσφέρει περισσότερες θέσεις εργασίας απο τη στιγμή που οι απαιτήσεις θέλουν ένα πλήρωμα μεγαλύτερο από εκείνο ενός ταχύπλοου αλλά και για περισσότερο καιρό όχι μόνο το Καλοκαίρι και για τις υψηλές περιόδους αλλά και για το Χειμώνα.Επίσης,για το λόγο ότι σε ένα συμβατικό έχεις ρε παιδί μου το χρόνο σου να το εξερευνήσεις να βγεις έξ να πάρεις καθαρό αερα,να πιεις κανα καφέ,να δεις και τη θάλασσα ,να μιλήσεις με κανέναν επιβάτη εκείνη την ώρα.Εχει να σου δώσει πολλά πράματα το ταξίδι με το συμβατικό. Από την άλλη ένα ταχύπλοο μπορεί να δώσει πράματα μόνο όσον αφορά το τουριστικό ταξίδι και φτάσει το επιβατικό κοινό γρήγορα στον προορισμό του σε 3-4 ώρες και να μη σου φανεί το ταξίδι.Αυτός είναι ο βασικός σκοπός του ταχύπλοου.Γιατι να βγείε έξω που να πας,έχει ένα μικρό εκεί κατάστρωμα πάνω από την μπουκαπόρτα και μόνο αυτό.Άσε που αν είναι με μεγάλη ταχύτητα μπορεί να σε πάρει από κάτω Λοιπό χίλιες φορές για μένα συμβατικό
  4. Ωραία πλοία!!Φωτογραφίες του εσωτερικού χώρου των δύο αυτών πλοίων έχετε?
×
×
  • Create New...