Jump to content
Shipfriends

stathis

eMembers
  • Posts

    1,047
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by stathis

  1. Αφού μπήκαν στη διαδικασία να του αλλάξουν πλώρη θα μπορούσαν να την είχαν κάνει κάθετη, ενσωματωμένη με τον βολβό όπως είναι της μόδας τελευταία. Κατά τα άλλα δείχνει πολύ όμορφο. 

  2. Δεν νομίζω να υπήρχε κάποιος πρακτικός λόγος, πιστεύω πως έγινε στο πλαίσιο της γενικότερης μετασκευής της πλώρης. Και οι Απόλλωνες στην πλώρη αρχικά είχαν ρέλια, τα παραπέτα μπήκαν εδώ. 

  3. Ο @ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ έχει δίκιο, και το Ρόδος/Αστερίων παρόμοια σουλούπια είναι απλώς τα η τετράδα μαζί με Rainbow Bell/Love και Sapporo είναι σχεδόν αδελφά μεταξύ τους. Από την άλλη τα πλοία της shin nihonkai δεν έχουν καμία σχέση με αυτά. 

  4. Απίστευτες φωτογραφίες!
    Καλοκαίρι 1989, πρώτη σαιζόν του Απόλλωνα και του Ποσειδώνα. Πρώτη φορά που πήγα στη Νάξο. Πρωινή αναχώρηση από Πειραιά με το Ελλάς Εξπρές μέσω Σύρου και Πάρου, γύρω στις 9 ώρες ταξίδι. Θυμάμαι ότι στην Πάρο είχαμε συναντήσει ένα από τα πορτοκαλί Νάξος ή Πάρος και το Νέαρχος που μου είχε κάνει πολλή εντύπωση αφού δεν είχα ξαναδεί καταμαράν. Θυμάμαι επίσης τις διαφημίσεις του Ποσειδώνα στις εφημερίδες της εποχής και την έμφαση που έδιναν στην πισίνα του πλοίου. Μεγάλη η χαρά μου λοιπόν όταν κλείσαμε τα εισιτήρια επιστροφής με τον Ποσειδώνα αλλά ακόμα μεγαλύτερη η απογοήτευση όταν είδα την άδεια πισίνα!

×
×
  • Create New...