NOMIKOS LINES Posted May 9 Posted May 9 Απόψε στις 20:10 περίπου κατά την επιστροφή του στο λιμάνι του ΒΟΛΟΥ.
olympia palace Posted May 9 Posted May 9 Η συγκεκριμένη εταιρεία δεν ρίχνει σε κανένα πλοίο της χρήματα εξ ου και οι συνεχόμενες και οι αμέτρητες βλάβες σε όλα σχεδόν τα πλοία της με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται συνεχώς ό επιβάτες..και δυστυχώς να μην έχει κυρώσεις..Θα συμφωνήσω ότι επί της εποχής Στεφάνου το πλοίο ήταν αστέρι και πραγματικά το πρόσεχαν..Δυστυχώς τώρα έπεσε σε λάθος εταιρεία.
Ferry Himuka Posted May 10 Posted May 10 17 hours ago, express skiathos said: Αναχώρηση από Βόλο στις 13:00 . Ακόμα να φύγει πάντως..
aggelos_lask Posted May 10 Posted May 10 (edited) Το έλουσε από τώρα η Seajets φέτος Edited May 10 by Nick the Greek Quote
wysiwid Posted May 10 Posted May 10 Ειναι ´παρόμοια με την προηγούμενη βλαβη απλα θελει 12 ωρες η αποκατασταση λογω θερμοκρασιων Με 19.7 τωρα πηγαίνει Βόλο
NOMIKOS LINES Posted May 11 Posted May 11 05:20 που πέρασα από το λιμάνι ακόμα δεν είχε γυρίσει το σούπερσταρ από Σκιαθο.
Panagia Ekatontapiliani Posted May 12 Author Posted May 12 Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για την μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Ο/Γ Superstar στον Βόλο στις 09/05/25 Quote Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Βόλου από τον Πλοίαρχο του επιβατηγού-οχηματαγωγού (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίου «ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ» Ν.Π. 9939, ότι κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου του από το λιμάνι του Βόλου για το λιμάνι της Σκιάθου με επιστροφή, διαπιστώθηκε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή. Το πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι του Βόλου, όπου αποβίβασε με ασφάλεια 97 επιβάτες, 22 Ε.Ι.Χ. οχήματα, 21 Φ/Γ και 5 Δ/Κ. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ» μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν με μέριμνα της εταιρείας.
NOMIKOS LINES Posted May 12 Posted May 12 Απρίλιος δεξιά κυρία μηχανή βλάβη και επιστροφή Μάιος αριστερή κυρία μηχανή κάτι μου λέει ότι ( θα αλλάξει με άλλο ) διότι έχουμε μπροστά μας Ιούνιο Ιούλιο Αύγουστο και δεν θα ρισκάρει η εταιρεία.
Ferry Himuka Posted May 12 Posted May 12 Από την στιγμή που θα έχει και το Ιωλκός να παίρνει κίνηση (ότι αφήνει το άλλο) νομίζω τους παίρνει να βάλουν το Σποράδες Σταρ ( με διπλά δρομολόγια κάποιες Τετάρτες Παρασκευές όπως πέρυσι) Πάντως και εγώ δεν νομίζω ότι θα το κάνουν
Recommended Posts