shipgreeks Posted March 4 Posted March 4 Εμένα προσωπικά μου αρέσει αλλά περιμένω να δω το τελικό αποτέλεσμα.
Ferry Himuka Posted March 29 Posted March 29 Φαντάζομαι προορίζεται για του χρόνου η έχουν σκοπό για φέτος?
Panagia Ekatontapiliani Posted March 29 Posted March 29 Όχι δεν υπάρχει κάποια σκέψη για φέτος, για την επόμενη σεζόν υπολογίζεται να είναι έτοιμο.
Panagia Ekatontapiliani Posted May 17 Posted May 17 2,5 μήνες έχει συμπληρώσει το Yabusa δεμένο στο Ν.Μ. Δραπετσώνας χωρίς να φαίνεται ότι γίνονται εργασίες.
Ferry Himuka Posted May 19 Posted May 19 Την αποπεράτωση της μετασκευής του πλοίου θα αναλάβει ο Καπογιαννάτος
Andros Posted May 22 Posted May 22 Ότι αναλαμβάνει ο Καπογιαννατος γίνεται κουκλί πιστεύω θα δούμε κάτι πολύ όμορφο με το καλό !!!
Annivas Posted May 22 Posted May 22 Καλό συνεργείο ο Καπογιαννατος δίχως αμφιβολία , αλλά ουσιαστικά τα σχέδια μετατρέπει σε πραγματικότητα .
Ferry Himuka Posted May 22 Posted May 22 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πιο παλιά, αλλά το πλοίο το έχει αναλάβει το ναυπηγικό γραφείο Cte Perdikaris
Recommended Posts