Jump to content
Shipfriends

GNV Cristal (IMO 8712518)


Recommended Posts

Είχαμε ήδη θέμα στην gallerie για το πλοίο, το έχουμε μνημονεύσει πλειστάκις στο forum, ας ανοίξουμε λοιπόν ξεχωριστό θέμα για να το δούμε και με το σημερινό του όνομα και σινιάλα GNV. Γερμανικής κατασκευής 1989 στο Schichau Seebeckswerft στο Bremerhaven(1067), ένα από 4 αδελφά πλοία. Τεέσσερις κύριες μηχανές Sulzer, 1500 γραμμικά μέτρα και συνολική χωρητικότητα πάνω από 100 φορτηγά. Χαρακτηριστικό του οι 1,354 κλίνες, ό,τι πρέπει για ημερόπλοιο :D.

 

Εμείς εδώ το βλέπουμε πίσω στο 2017 σε άφιξή του στη Βαρκελώνη. Ο λόγος που βρισκόταν εκεί ήταν γιατί εκτελούσε δρομολόγια από και πρός την Ταγγέρη, με περιστασιακές προσεγγίσεις στο Sete για δρομολόγια και πάλι πρός την Ταγγέρη ή την Αλγερία. Δεμένο στην Βαρκελώνη με το visor ανοιχτό σε μια αρκετά ιδιαίτερη φωτογραφία θα έλεγα.

 

Οι προηγούμενες ζωές του ήταν τρείς. Από κατασκευής για τη γραμμή Sheerness - Vlissingen σαν Olau Hollandia με τα χρώματα της Olau Line, μετά πέρασε στην P&O σαν Pride of Le Havre για δρομολόγια από το Portsmouth στη Χάβρη και τέλος κατέληξε στη Μεσόγειο το 2005 σαν SNAV Sardegna για λογαριασμό της SNAV και δρομολόγια από τη Napoli για το Palermo. 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 1 month later...
  • 5 weeks later...

Αφού το ξαναπέτυχα στη Βαρκελώνη, κρίμας είναι να μην το ξαναδούμε και στην gallerie από διαφορετικές γωνίες. Παραμένει σε ακινησία στη Napoli, έχει πάρει επιπλέον 45 μέρες από το Παναγία Παραβουνιώτισσα :D.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Όργωσε τη Δυτική Μεσόγειο και τη θάλασσα του Αλμποράν για πάνω από ένα χρόνο, ώρα για ξεκούραση στη Napoli. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...