Jump to content
Shipfriends

Cenk T (IMO 7528635)

Recommended Posts

Posted

Στη Μισράτα το βαπόρι προερχόμενο από Κωνστάντζα,από εκεί θα αναχωρήσει για Κόπερ και μετά πάλι για πίσω .

• 5 weeks later...
Posted

Να πούμε πως προηγουμένως το πλοίο βρισκόταν αρόδο έξω από το λιμάνι της Μυτιλήνης

• 2 weeks later...
Posted

Σύμφωνα με το equasis ,κατά την παραμονή του στο αγκυροβόλιο του Πειραιά ,ανέβηκε psc .... όπου διαπιστώθηκαν 5 παρατηρήσεις.

Screenshot_3.png

• 4 weeks later...
Posted

Στην Αλιαγα δεν πάνε αυτοδύναμα για διάλυση,  συνήθως τα πάει ρυμουλκο. Μπορεί να πηγαίνει να φορτώσει, έχει λιμάνι η Αλιαγα

Posted

Προ 2ετιας και το ομοσταυλο του το CENK G είχε κάτσει στην Αλιάγα στη Ράδα κάποιο καιρό περιμένοντας ναύλο 

Posted (edited)

Δεν ισχύει ότι δεν πάνε αυτοδύναμα για διάλυση στην Aliaga γιατί έχω δει πάρα πολλά να πηγαίνουν, όπως π.χ. πριν λίγες μέρες το Ocean Atlantic. Εγώ ρώτησα για τη διάλυση επειδή όταν βλέπουμε destination Aliaga πιστεύω αυτό μας έρχεται στο μυαλό, όπως είχε γίνει και με το Prince του Αρκουμάνη λίγο πριν ονομαστεί Akdeniz που πέρασε μια βόλτα από εκεί.

Edited by Αρακλειανός
Posted

και το Moby Dada με ανοιχτό πήγαινε μέχρι χτες. Πάντως το πλοίο δεν θεωρώ πως πάει για σκραπ μάλλον ναύλο ψάχνει 

Posted

Στη ράδα πήγε τελικά μαζί με τα υπόλοιπα, που ήταν ένα από τα δύο σενάρια. Ζητώ συγγνώμη, αν ήξερα ότι η ερώτησή μου θα έφερνε τέτοια αναστάτωση δεν θα την έκανα εξαρχής.