Jump to content
Shipfriends

Color Magic (IMO 9349863)


Recommended Posts

  • 5 months later...

Επιβλήθηκε πρόστιμο στο Color Magic λόγω της πολλαπλής παραβίασης των κανονισμών για το θείο στα καύσιμα, μετά από μετρήσεις που έγιναν στη Δανία Ζώνης. Η Color Line δεν συμφωνεί με το πρόστιμο των 600.000 NOK και υπέβαλε ένσταση, αναφέροντας ότι η αίτια του προβλήματος ήταν από τη δυσλειτουργία των αναλυτών καυσαερίων.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Το Color Magic ολοκλήρωσε χθες τα δρομολόγια και έφτασε στο ναυπηγείο Fayard στο Lindoe για εργασίες δεξαμενισμού, Το πλοίο αναμένεται να επιστρέψει στα δρομολόγια του στις 24 Ιανουαρίου από το Όσλο

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 5 months later...
  • 2 months later...

Εμείς να το θυμηθούμε όταν αυτό ταξίδευε, καλοκαίρι του 2016 στο Κίελο. Η απόσταση ανάμεσα στη θέση του που βρίσκεται στην καρδιά του Κιέλου και την ανοιχτή θάλασσα(περίπου 45 λεπτά), γίνεται μετά φόβου Θεού, πίστεως και αγάπης λόγω της αυξημένης κίνησης από παντώς φύσεως πλεούμενα στην περιοχή. Προσέξτε πόσο κοντοί είναι οι καταπέλτες, το πλοίο είναι ένα κρουαζιερόπλοιο που τυχαίνει να μεταφέρει και roro φορτίο. Εδώ μπορούμε να το δούμε και με τον πλωριό καταπέλτη ανοιχτό, είναι φτιαγμένο για τις λιμενικές υποδομές των δύο αυτών λιμανιών αποκλειστικά. Πάντα με τα σινιάλα της Color Line στο φουγάρο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...