Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted (edited)

Επειδή δεν έχω καταλάβει θα υπάρχει ένα ταχύπλοο από Μαντούδι και ένα από Θεσσαλονίκη;

Edited by Nick the Greek
  • Replies 538
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Αυτό που είναι τώρα στο Μαντούδι, λογικά θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη και τη γραμμή από το Μαντούδι θα την αναλάβει κάποιο συμβατικό της εταιρείας. Δε νομίζω να ανεβάσει δεύτερο ταχύπλοο που να παίρνει και οχήματα η εταιρεία. Θα δείξει τις επόμενες μέρες.

Posted
7 minutes ago, SuperRunner said:

Πάλι το Speedrunner jet 2 θα είναι μάλλον. Αλλά παραμένει το ερώτημα τι θα γίνει με τη γραμμή από το Μαντούδι. Η γραμμή όπως πάει θα γίνει της Seajets καθαρά. Άλλη εταιρεία με ταχύπλοο δεν υπάρχει για να έρθει.

Μήπως μπει το Elite Jet απο Μαντουδι . που φαίνεται οτι ετοιμάζεται εντατικά ; 
Τα μίλια ειναι λιγα και μπορει να βγάζει 29-30 ταχύτητα λόγω λιγων πετρελαίων 

Posted (edited)
14 minutes ago, Man0lero said:

Μήπως μπει το Elite Jet απο Μαντουδι . που φαίνεται οτι ετοιμάζεται εντατικά ; 
Τα μίλια ειναι λιγα και μπορει να βγάζει 29-30 ταχύτητα λόγω λιγων πετρελαίων 

Aν γίνει αυτό τότε δεν θα γίνεται το Μαντούδι - Σκιάθος σε 40 λεπτά.

Edited by aggelos_lask
Posted

Ανακοίνωση πρόθεσης χρηματοδότησης για την υποβολή πρότασης ένταξης στο υποπρόγραμμα του ΤΠΑ του ΥΝΑΝΠ της πράξης με τίτλο «Ανάθεση δημόσιας υπηρεσίας για την ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση της θερινής δρομολογιακής γραμμής Θεσσαλονίκη Βόρειες Σποράδες και επιστροφή».

Posted (edited)

Με τις αλλαγές που έκανε η seajet με την ένταξη του Τερα 2 στα δρομολόγια και τις αναπροσαρμογές των υπολοίπων πλοίων φαίνεται πως κάποιο ραννερ πιθανά να ελευθερωθεί για την Θεσσαλονίκη 

Edited by Nick the Greek
Posted

Πάντως το Speedrunner Jet θα κάνει αντικατάσταση τα δρομολόγια του Olympic Champion Jet μέχρι αν δεν κάνω λάθος την 3η εβδομάδα του Ιουνίου.Μετά δεν θα έχει να πάει κάπου,οπότε θα είναι ελεύθερο αν είναι να το ανεβάσουν πάνω 

Posted

Εγώ παντός άκουσα ότι κάποιο μικρό καταμαράν τύπου élite ή τα παλιά θα μπουν από Μαντούδι και θα έρθει το speedrunner jet 2 αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει   Αν είναι πετυχημένη η δρομολόγηση από Μαντούδι τότε προφανώς θα ανέβει κάτι άλλο 

Posted (edited)

Αν μπει ταχυπλοο που δεν μπορεί να πιάσει 34 κόμβους το 40 λεπτά στην Σκιάθο από Μαντούδι το ξεχνάμε...Πάντως στο τοπικό άρθρο που έγραφε ότι 23/6 θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη για Σποράδες δεν έγραφε για ποιο πλοίο θα μπει,οπότε πιστεύω ότι δεν έχει αποφασίσει η seajets ακόμα πιο θα βάλει για επάνω.

Edited by aggelos_lask
Posted

Εγώ άκουσα, αυτός άκουσε, εμείς ακούσαμε............Αν μπει, μπήκε.....αν δεν μπει, δεν μπήκε........μαντείο των Δελφών......

Posted

Βλέπω speed runner jet 2 συν δεύτερο ταχύπλοο με προέκταση Χίο Λέσβο από Θεσσαλονίκη 

Ισως μετά Λήμνο καβάλα Θεσσαλονίκη . Θα φανεί 

Ισως μάλιστα με Βόλο μέσα