Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Δ/Ρ «ΜΙΚΡΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ» στην Δάφνη.

Ενημερώθηκε σήμερα μεσημβρινές ώρες, η Λιμενική Αρχή Ιερισσού ότι το Ε/Γ-Δ/Ρ «ΜΙΚΡΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ» Ν. Χαλκίδας 438, κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από λιμένα Ουρανούπολης για λιμένα Δάφνης, παρουσίασε μηχανική βλάβη στην αντλία πετρελαίου της αριστερής κύριας μηχανής.

Το πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα και αποβίβασε με ασφάλεια τους 35 επιβάτες, ενώ από τη Λιμενική Αρχή Δάφνης απαγορεύτηκε ο απόπλους.

Λόγω αδυναμίας αποκατάστασης της βλάβης στο λιμάνι της Δάφνης και της επικείμενης επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών, ο Πλοίαρχος αιτήθηκε και πραγματοποίησε έναν μεμονωμένο πλου, κενό επιβατών, για το λιμάνι Τρυπητής Ουρανούπολης, όπου κατέπλευσε με ασφάλεια στις 14:45.

Από το Α ΄Λ/Τ Ουρανούπολης, έγινε εκ νέου απαγόρευση απόπλου μέχρι να γίνει αποκατάσταση της βλάβης.

Πηγή: tidys.yen

Edited by express skiathos
Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Δ/Ρ πλοίου στην Ουρανούπολη

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ουρανούπολης, πρωινές ώρες σήμερα (σσ χθες), από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΜΙΚΡΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ'' Ν. Χαλκίδας 438, για περιστατικό βλάβης στη δεξιά κύρια μηχανή, λίγο πριν τον κατάπλου του στο λιμένα Ουρανούπολης, προερχόμενο από λιμένα Δάφνης Αγίου Όρους.

Ανωτέρω πλοίο αφού κατέπλευσε στο λιμένα αποβίβασε με ασφάλεια τους 49 επιβάτες, ενώ οι 30 επιβάτες με προορισμό το λιμένα Δάφνης Αγίου Όρους, προωθήθηκαν στον προορισμό τους με επόμενα δρομολογημένα Ε/Γ πλοία.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΜΙΚΡΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ'' μέχρι αποκατάστασης της βλάβης.

hcg.gr

 

Link to comment
Share on other sites

  • 7 years later...

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Δ/Ρ Μικρά Αγία Άννα στην Ουρανούπολη

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού, από τον Κυβερνήτη του Ε/Γ-Δ/Ρ «ΜΙΚΡΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ» Ν. Χαλκίδας 438, ότι κατά τη διάρκεια του πλου και συγκεκριμένα 3ν.μ. έξω από τον λιμένα Ουρανούπολης, παρουσίασε μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή.

Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Δάφνης Αγίου Όρους προς τον λιμένα Ουρανούπολης, όπου και κατέπλευσε με ασφάλεια αποβιβάζοντας τριάντα (30) επιβάτες.

Από το Λιμεναρχείο Ιερισσού, απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ- Δ/Ρ Μικρά Αγία Άννα στην Ουρανούπολη στις 12/01/24

Quote

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ουρανούπολης από τον κυβερνήτη του Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΜΙΚΡΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ'' Ν.ΧΑΛ. 438, το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Ουρανούπολη Χαλκιδικής- Δάφνη Άγιου Όρους, ότι κατά τη διάρκεια του πλου παρουσιάστηκε βλάβη στην εξάτμιση. Οι δεκαπέντε επιβάτες του, αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Ουρανούπολης και στη συνέχεια προωθήθηκαν στο προορισμό τους με θαλάσσια ταξί.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ- Δ/Ρ πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...