Jump to content
Shipfriends

Costa Serena (IMO 9343132)


Recommended Posts

Aς δούμε και μερικές φωτος από τη χθεσινή (16/12) αναχώρηση του Costa Serena από το λιμάνι του πειραιά:

gallery_3072_372_778139.jpg

gallery_3072_372_736496.jpg

5, 6.

Sε σχέση με άλλα σύγχρονα σκαριά, το συγκεκριμένο θεωρώ πως είναι από τα (πιο) όμορφα. Iσως βοήθησε και ο ήλιος με τα παιχνιδίσματά του, κάνοντάς το να δείχνει πιο όμορφο απ' όσο είναι...! Sύμφωνα με το πρόγραμμα του ολπ, θα μας ξανάρθει την παραμονή των Xριστουγέννων.

Tο Costa Serena ανήκει προφανώς στην Costa Cruises. H κατασκευή του ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2007, στο Sestri Ponente της ιταλίας. Eχει μήκος 289,6 μέτρα, πλάτος 35,5 μέτρα και βύθισμα 8,3 μέτρα. Eίναι αδερφό πλοίο των Costa Concordia, Pacifica, Favolosa και Fascinosa.

περισσότερες πληροφορίες, στο site της εταιρίας του.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Μικροατυχηματακι χθες για το πλοιο στην Civitavecchia οταν παρασυρθηκε απο τους θυελωδεις ανεμους που επνεαν στην περιοχη! Ευτυχως χωρις τραυματισμους παρα μονο με μικρες υλικες ζημιες!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 4 years later...

Το Costa Serena που στις μέρες μας βρίσκεται στο Dubai, θα ξεκινήσει μια δειλή προσπάθεια εκ μέρους της Carnival να επαναλάβει κρουαζιέρες από την Κίνα. Από τις αρχές Ιουνίου λοιπόν το πλοίο προτίθεται να ξεκινήσει μια σειρά από 30 κρουαζιέρες, 6 εκ των οποίων θα έχουν αφετηρία λιμάνια της Νοτίου Κορέας και οι υπόλοιπες 24 θα έχουν αφετηρία την Ταιβάν. Οι ιθύνοντες την εταιρεία διατείνονται ότι η δρομολόγηση αυτή ήταν προγραμματισμένη για αργότερα, πλήν όμως η ζήτηση την επισπεύδει. Το ίδιο κάνει και η χρεοκοπία της Genting λέει η Tradewinds, για να δούμε πως θα πάει αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...