togias_k Posted yesterday at 12:35 PM Posted yesterday at 12:35 PM Γίνεται να φτιάξουν προβλήτα ακριβώς δίπλα σε παραλία με λουόμενους; Εκεί κάνει μπάνιο πολύς κόσμος. Θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν είναι για το ενδοκυκλαδικό.
aggelos_lask Posted yesterday at 01:12 PM Posted yesterday at 01:12 PM (edited) Στα αριστερά της προβλήτας που φτιάχνουν είναι κατεστραμμένη παραλία που καταστράφηκε μετά από κακοκαιρία πριν πολλά χρόνια οπότε εκεί δεν κολυμπάει κανένας εκτός από εκεί που είναι είδη δίπλα στο κύριο λιμάνι της Καρύστου.Στα δεξιά ναι υπάρχει παραλία,έχουν ρίξει εκεί ένα πλωτό φράγμα ώστε τα χώματα να μην πάνε προς την παραλία εκείνη.Επίσης εκεί που το φτιάχνουν μπροστά είναι ένας κεντρικός δρόμος που αν τον ακολουθήσεις σε βγάζει στο γήπεδο της Καρύστου ,που δεξιά πας μέσα στην πόλη και αριστερά προς Μαρμάρι και Στύρα. Edited yesterday at 01:14 PM by aggelos_lask
Nikos_Chania Posted yesterday at 02:37 PM Posted yesterday at 02:37 PM Μου κάνει εντύπωση καθώς δεν εντοπίζω σχετικό έργο στο μητρώο. Υπάρχει κάποια περαιτέρω πληροφορία από επίσημα χείλη που θα βοηθούσε να στοιχειοθετήσουμε τι πραγματικά εξελίσσεται;
togias_k Posted yesterday at 04:16 PM Posted yesterday at 04:16 PM Ούτε ο ΟΛΝΕ έχει ανακοινώσει κάτι, ούτε ο δήμαρχος ούτε κανένας άλλος φορέας. Συνεχίζει και μου κάνει εντύπωση, σε περίπτωση που είναι προβλήτα για επιβατικό πλοίο θα είχε βουήξει ο τόπος, δεν είναι και απλό έργο. Δεν ξέρω μήπως έχει να κάνει κάτι με το καρνάγιο που βρίσκεται ακριβώς από πίσω.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted yesterday at 05:44 PM Posted yesterday at 05:44 PM Το ράδιο αρβύλα σε όλο του το μεγαλείο...... Κατ αρχάς, για οποιονδήποτε έχει έστω και την παραμικρή σχέση με την Κάρυστο, ακούγεται ως εντελώς... κουφό (ας μου επιτραπεί ο όρος) η κατασκευή προβλήτας στην δυτική παραλία της. Τα έργα που γίνονται σε εκείνο το σημείο αφορούν αποκλειστικά και μόνο σε διευθέτηση αγωγών ομβρίων υδάτων, και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με οποιοδήποτε λιμενικό έργο.
Recommended Posts