Jump to content
Shipfriends

Προεκλογική Εκστρατεία και "Λιμάνι"


Recommended Posts

1_Blue_Star_2_in_Piraeus_19-11-08.JPG

Στις εκλογες θυμουνται ολοι τους ναυτικους και τη ναυτιλια. Σημερα η Αλεκα Παπαρηγα επισκεφτηκε το Blue Star 2, ειπε τα γνωστα και ζητησε να ρυθμιστει το θεμα της ψηφου των ναυτικων (ναυτεργατων για το ΚΚΕ).

Λεπτομερειες εντος:)

Link to comment
Share on other sites

και βεβαια ο αλανθαστος προκοπης παυλοπουλος, σε δηλωσεις του ειπε οτι για την ολη εμπλοκη που δημιουργηθηκε, φταινε (ποιοι αλλοι) οι πλοιαρχοι, που δεν υπεβαλαν εγκαιρως τις καταστασεις με τους ναυτικους που επιθυμουσαν να ψηφισουν στο λιμανι που θα βρισκονται τη μερα των εκλογων. α, ειπε και οτι θα ζητησει να επιβληθουν κυρωσεις

Link to comment
Share on other sites

Σε αυτό το θέμα υπεύθυνοι είναι το πλήρωμα που πρέπει να ετοιμάσει τις καταστάσεις με το πλήρωμα και να τις δώσει στο Λιμεναρχείο, που δε μπορούν να μεταβούν στο εκλογικό τμήμα που ψηφίζουν, τότε θα ψηφίσουν στο λιμάνι που έχουν κάποια παραμονή. Όπως κάτι ανάλογο γίνεται και στο Στρατό, όποιος έχει τύχει να πέσει σε εκλογές κατά τη θητεία του.

Link to comment
Share on other sites

Μόνο που για να ψηφίσουν τα πληρώματα θα πρέπει τα πλοία να κάτσουν κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας τουλάχιστον ένα 3ωρο σε κάποιο λιμάνι ώστε να προλάβουν να πεταχτούν σε βάρδιες.

Έρτσι όμως που κάνουν τώρα κυκλικά δρομολόγια πολύ λιγα βαπόρια θα έχουν την δυνατότητα αυτή.

Παλιά που υπήρχαν ημερεύσεις στα νησιά μπορούσαν τωρα πολυ δύσκολα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΥΣ!!ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ 3 ΑΠΟ ΤΑ 2 ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 4ΕΤΙΑ:mad::mad::mad::mad::mad:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...