Jump to content
Shipfriends

Έρευνες για τον εντοπισμό 23χρονου αγνοούμενου στρατιώτη, επιβάτη του ΕΓ-ΟΓ ΚΡΗΤΗ ΙΙ


Recommended Posts

Έρευνες για τον εντοπισμό 23χρονου αγνοούμενου στρατιώτη, επιβάτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου

Πηγη: ΥΕΝ

Το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ότι αγνοείται 23χρονος στρατιώτης, επιβάτης του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου «ΚΡΗΤΗ ΙΙ»Ν.Χ 25, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 65 ν.μ. βόρεια της νήσου Κρήτης.

Άμεσα διεξήχθησαν έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή για τον εντοπισμό του παραπάνω αγνοουμένου με αρνητικά - μέχρι στιγμής- αποτελέσματα. Στις έρευνες συμμετέχουν πλωτά περιπολικά του Λιμενικού Σώματος καθώς και παραπλέοντα σκάφη από τη θάλασσα, ενώ από αέρα ελικόπτερο SUPER PUMA.

Το ανωτέρω Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο είχε ξεκινήσει από τον Πειραιά με προορισμό το Ηράκλειο.

Εξελίξεις θα σας γίνουν γνωστές με νεότερο Δελτίο Τύπου.

Link to comment
Share on other sites

Στη θαλάσσια περιοχή του Ανισαρά και της Ανάληψης Χερσονήσου εντοπίσθηκε σήμερα το πρωί το πτώμα του 23χρονου φαντάρου Τίτου Μανουσάκη από το Χουδέτσι, Ηρακλείου τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες εξαφανίστηκε μέσα από το πλοίο «Κρήτη ΙΙ» στο οποίο επέβαινε.

Το πτώμα του άτυχου 23 εντόπισε επαγγελματίας ψαράς και στη συνέχεια παρελήφθη από λιμενικούς και μεταφέρθηκε Χερσόνησο όπου αναγνωρίσθηκε από τους οικείους του.

Ακολούθησε αυτοψία και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου και θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του φαντάρου.

Πρώτο Θέμα

Link to comment
Share on other sites

Μετά και από την αυτοψία στο πλοίο, πιθανότερη είναι πλέον η εκδοχή του ατυχήματος.

Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι οι κινήσεις του άτυχου στρατιώτη είχαν καταγραφεί από την κάμερα (τις κάμερες?) του πλοίου και αποτέλεσαν την βάση της αυτοψίας.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...