Jump to content
Shipfriends

Toν θυμαστε τον κυρ-Μανωλη; Τον ψαχνουν


Recommended Posts

pic1%20(1).jpg

πηγη: Η Ελευθεροτυπια

Ακριβοθώρητος απ' την εισαγγελέα ο Μ. Κεφαλογιάννης...

Μέρες προσπαθούσε η εισαγγελέας να «εντοπίσει» τον τέως υπουργό Μαν. Κεφαλογιάννη και να τον κλητεύσει τηλεφωνικώς προς κατάθεση, προχθές το κατάφερε, το «ραντεβού» κανονίστηκε για χθες, αλλά τελικά ο μάρτυρας το... ακύρωσε.

Μια «απρόοπτη υποχρέωση» του βουλευτή και τέως υπουργού Ναυτιλίας τον ανάγκασε να ειδοποιήσει την εισαγγελέα Πρωτοδικών, Ελ. Ράικου, ότι δεν δύναται να προσέλθει, με αποτέλεσμα η προγραμματισμένη για χθες κατάθεση να αναβληθεί. Ο κ. Κεφαλογιάννης είχε κληθεί από την εισαγγελέα, που διενεργεί προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να υποστηρίξει τις ετεροχρονισμένες καταγγελίες του, ότι τον πολεμούσαν δημοσιογράφοι, γιατί δεν είχε δεχτεί να τους χρησιμοποιήσει ως συμβούλους.

Ο τέως υπουργός στις 17 Ιανουαρίου είχε πει στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» της ΝΕΤ ότι πιέστηκε από δημοσιογράφους, χωρίς όμως να τους κατονομάσει. «Μου ζητούσαν -είχε πει- 200.000 ευρώ για να αναλάβουν δήθεν ως σύμβουλοι επικοινωνίας και όταν αρνήθηκα άρχισα να βλέπω ολοσέλιδες δημοσιεύσεις για το ποιοι είναι σύμβουλοί μου και για την αδερφή μου που ήρθε από τη Γαλλία για να με υπηρετήσει και να βλέπει τις υπογραφές που έβαζα και πλήρωνε από την τσέπη της 30.000 ευρώ...».

Η δήλωση αυτή είχε προκαλέσει την αντίδραση της ΕΣΗΕΑ και μάλιστα ο πρόεδρός της, Π. Σόμπολος, είχε αναρωτηθεί: «Αν έγινε κάτι τέτοιο γιατί ο κ. Κεφαλογιάννης δεν τους έπιασε από τον γιακά να τους πάει στον εισαγγελέα;».

Σε ανακοίνωσή του το συνδικαλιστικό σωματείο των δημοσιογράφων έκανε λόγο για επιχείρηση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης με τις ετεροχρονισμένες και δίχως ονόματα καταγγελίες του τέως υπουργού, καλώντας τον ή να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία ή να ανακαλέσει.

Link to comment
Share on other sites

Και δεν επαιρνε τηλεφωνο εμενα ο εισαγγελεας να του πω που ειναι ο Μανωλατσης? Μα φυσικα στο Τυμπακι, οπου τα εργα για το παγκοσμιου εμβελειας κοντεινερ τερμιναλ, προχωρουν με γοργους ρυθμους...:P

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 years later...

σημερα στην αρμοδια επιτροπη της βουλης, συζητειται αιτημα αρσης της ασυλιας του κεφαλοjohn, για παραβαση καθηκοντος (ή κατι τετοιο). εδωσε το υπηρεσιακο αυτοκινητο σε συνεργατη του που δεν δικαιουνταν.

ασχετο και σχετικο, σημερα συζητειται και η αρση της ασυλιας του σηφουνακη, μετα απο μηνυση που του ειχε υποβαλλει ο Ανδρεας Βγενοπουλος, για συκοφαντικη δυσφημηση. καταλαβαινετε βεβεαια, οτι και οι δυο αιτησεις αρσης ασυλιας θα πεταχτουν στα σκουπιδια.

Link to comment
Share on other sites

Καλά εντάξει. Τόσα γίνονται κάθε μέρα στο χώρο του τύπου, δεκάδες δημοσιογράφοι πετιούνται στο δρόμο και το αυτάκι του Σόμπολου δεν ιδρώνει. Η ανυπόληπτη ΕΣΗΕΑ που κάποτε συνεργάζονταν με χούντες κλπ, θίχτηκε από τον Κεφαλογιάννη που πολλάκις έχει στηλιτεύσει διαπλοκές και συμφέροντα στο χώρο του τύπου και μάλιστα με ονόματα. Ό,τι του φανεί του λολοστεφανή...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...