Jump to content
Shipfriends

Σύγκρουση θαλαμηγού - ιστιοφόρου


Recommended Posts

Σύγκρουση θαλαμηγού υπό σημαία Βρετανίας με ιστιοφόρο ελληνικής σημαίας σημειώθηκε στις 13:50, του Σαββάτου, ανοιχτά της Βούλας. Στο ιστιοφόρο επέβαιναν ένας άνδρας, που περισυνελέγη από το πλήρωμα της θαλαμηγού, και μια 25χρονη, η οποία μέχρι τώρα αγνοείται και διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό της. Στις έρευνες συμμετέχουν ένα Super Puma, μονάδα των υποβρύχιων καταστροφών και πλωτά σκάφη του λιμενικού, τα οποία έσπευσαν στην περιοχή. Η σύγκρουση της θαλαμηγού "Clats" με το ιστιοφόρο "Sea Bird" σημειώθηκε μόλις 1,5 μίλι από την ακτή και, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ιστιοφόρο έπρεπε να ανακόψει ταχύτητα καθώς κινούνταν με τις μηχανές και είχε τη θαλαμηγό από τα δεξιά του.

πηγη: ΕΡΤ

Link to comment
Share on other sites

Δύο τα τινά...

Το ένα η ουσία και το άλλο ο τύπος.

Στο πρώτο είναι για να γελάμε ( άλλοι βέβαια κλαίνε)

και για το δεύτερο .. άστα να πάνε. Ανακόπτουμε ταχύτητα όταν δεν προλαβαίνουμε αλλά και την αναπτύσουμε και προσπερνάμε.

Δηλαδή το πιθανό λάθος του ιστιοπλοικού, το ταχύπλοο το αναβίβασε σε ατύχημα, ενώ θα μπορούσε να το διασκεδάζει.. λόγω αυξημένων δυνατοτήτων που διαθέτει, εκτός και.. ναι μεν ταχύπλοο αλλά κολοβό...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...