Jump to content
Shipfriends

bellas

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bellas

  1. Δεν ήταν στόχος μου να βγάλω πόρισμα για κάτι που δεν γνωρίζω.Φυσικά και μπορεί να υπάρχει αστοχία υλικού πλην όμως τα δημοσιεύματα μιλούν για ερπιστριοφόρο πάνω σε τρέιλερ.Έχει τύχει να είμαι μπροστά σε φόρτωση ερπιστριοφόρου εκσκαφέα στο Βιτσέντζος Κορνάρος που με την επιμέλεια του πληρώματος δεν συνέβει η παραμικρή ζημιά.Προφανώς όμως την ζημιά στην περίπτωση του Blue Horizon την προκάλεσε το βάρος,είτε γιατί ο καταπέλτης δεν άντεξε το βάρος από κατασκευής είτε λόγω φθοράς του.
  2. Πολύ σωστό το ερώτημά σου,αρμόδιος για να το απαντήσει είναι αυτός που ήταν υπεύθυνος φόρτωσης την ώρα που έλαβε χώρα το συμβάν.Σε τέτοιες δύσκολες εποχές πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί τέτοιες απροσεξίες κοστίζουν αλλά πολλές φορές είναι και λόγος απόλυσης.Σε μεγάλες ναυτιλιακές εταιρίες ο υπεύθυνος φόρτωσης(γραμματικός σε Δ/Ξ ή Φ/Γ) θα είχε ξεμπαρκάρει ήδη...
  3. Τώρα κάνει την μανούβρα το Έλυρος To Blue Horizon είναι εν πλω,λογικά το βράδυ θα παραλάβει τους επιβάτες του για Ηράκλειο.
  4. Δεν εκτελέστηκε το χθεσινό-βράδυνο (15/11/2014)δρομολόγιο του Blue Horizon,δείτε το άρθρο .
  5. To 29 euro + 23 euro μετ'επιστροφής = 52 euro έχει μεγάλη διαφορά από το 35 euro + 31 euro μετ'επιστροφής(με κάρτα club minoan) = 66 euro για έναν που δεν τα έχει ή για κάποιον που ταξιδεύει συχνά στην γραμμή.
  6. Από 20/10/2013 το Blue Horizon στο Πειραιάς - Ηράκλειο.Ικανό από άποψης χωρητικότητας επιβατών και οχημάτων μιας και σύμφωνα με το site της Blue Star η χωρητικότητα σε επιβάτες είναι 1497 επιβάτες (δεν γνωρίζω πρωτόκολλο) και 780 οχήματα.Καλή αρχή λοιπόν και καλή ετήσια στο Blue Star 1 που προφανώς θα πάει για ετήσια επισκευή.
  7. Σε επικοινωνία με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που είχα με την Salamis Lines σχετικά με την δυνατότητα ταξιδιού επιβάτη με τα Ro/Ro της εταιρίας μου απάντησαν ως εξής: Σας ευχαριστούμε για το e-mail ημερομηνίας 18/09/2012. Οι αναχωρήσεις μας είναι από το Λαύριο, κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ με RO/RO πλοία ( RO/RO ATHLOS ή RO/RO ALIOS ). Για να ταξιδέψετε με πλοίο μας, δεν μπορούμε να κάνουμε κράτηση εκ των προτέρων. Μόνο την ίδια ημέρα της αναχώρησης (αργά το μεσημέρι ) εάν υπάρχει θέση σε καμπίνα από οδηγό. Πάντα η προτεραιότητα είναι για τους οδηγούς των φορτηγών . Εάν θα υπάρξει διαθεσιμότητα σε καμπίνα, τότε το κόστος με φαγητό θα είναι € 210 (+ ΦΠΑ ). Σε αυτή την περίπτωση, θα σας στείλω εισιτήριο στο γραφείο μας στο ΛΑΥΡΙΟ και θα το πληρώσετε την ίδια ημέρα της αναχώρησης. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 36 ώρες , αναχωρεί Δευτέρα βράδυ και φτάνει Τετάρτη το μεσημέρι. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας, στην διάθεσή σας, Με εκτίμηση
×
×
  • Create New...