Jump to content
Shipfriends

Vaggos

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About Vaggos

  • Birthday 12/04/1992

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλησπέρα παιδιά! Γνωρίζει κάποιος, κάτι σχετικά με την γραμμή (Λαύριο- Λήμνος- Σαμοθράκη- Αλεξανδρούπολη), τι γινεται?? Ευχαριστώ!!
  2. Τελειο μοντελο! Αλλα γιατι οταν το βλεπω μακρυα με καποιο αλλο πλοιο, φαινεται τεραστιο??? ευχαριστω!
  3. Καλισπέρα παίδια! Όντως η κατάσταση εδώ στο λιμάνι μας, με αυτά τα πλοιά είναι απαράδεχτη! το ΝΟΝΑ ΜΑΙΡΗ είναι εδώ από τον Οκτώμβριο του 2008, το Θεσσαλονίκη σχεδόν 2 χρόνια και τα άλλα δύο, αρκετούς μήνες κάνοντας την εικόνα του λιμανιού απέσια.. Γνωρίζει κάποιος αν πρόκειται να φύγει κάποιο από αυτά τα πλοία, από δω???
  4. Γεια σας παιδια! ειμαι συχνος ταξιδιωτης του ΣΑΟΣ ΙΙ. Προχθες εκανε ανακοινωση, ο καπετανιος του πλοιου, 5 λεπτα αφου ξεκινησε απο το λιμανι της Σαμοθρακης, οτι το πλοιο 19/02 με 22/02 θα παει για δεξαμενισμο, βαψημο και συντηρηση. λογικα δεν υπαρχει αλλο διαθεσιμο πλοιο για αυτες τις μερες..
  5. Καλημερα σας φιλοι..!! Ειμαι κατοικος της Αλεξανδρουπολης και οσον αφορα το πλοιο ΣΑΟΣ ΙΙ, μπορω αν θελετε να βγαλω και να στελνω φωτογραφιες, γιατι δεν βλεπω καποιον αλλο απο τα μερη μου εδω, και περα απο αυτο, μπορω να σασ παρεχω και εγκυρες πληροφοριες οσον αφορα αυτο το πλοιο!
  6. Παιζει να μην παρει και κανενα πλοιο την γραμμη του ΘΕΟΦΙΛΟΣ. Πιστευο οτι ειναι λιγο δυσκολο να ανταπεξελθει μονο του το ΜΥΤΙΛΗΝΗ, τα δρομολογια του και να εξυπηρετησει και τα επιπλεον νισια, (Ικαρια και Σαμο). Αλλα θα υπαρξουν και πολλες τροποποιησεις στα δικα του δρομολογια! Παρολα αυτα, θα ηταν καλα να ερχοταν και καμια βολτα απο το λιμανι της Αλεξανδρουπολης, να το δουμε και εμεις!
  7. Γεια σας παιδια! χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε!!! Γνωριζει κανεις, αν θα υπαρξει φετος καποια εταιρια που θα δρομολογισει πλοιο σε γραμμη...??? οπως,[Αλεξ/πολη-Λημνο-Μυτιληνη-Χιο-Σαμο-Καλυμνο-Κω-Ροδο] οπως καποτε, τα (ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ, ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ) και παλαιοτερα (ΔΗΜΗΤΡΟΘΛΑ και ΡΟΜΙΛΝΤΑ)
×
×
  • Create New...