Jump to content
Shipfriends

Memphis

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Memphis

  1. Επίσης να αναφέρω ότι η γυναίκα που έκανε την καταγγελία, δήλωσε πως είχε ταξιδέψει με το πλοίο εκείνη την ημέρα, αλλά μετά από έρευνα της Kallisti ferries το όνομα της δεν υπήρχε στη λίστα επιβατών.
  2. Για όσους δεν γνωρίζουν το Corsica Express three θα κάνει αύριο δοκιμαστικό..
  3. Έτσι είναι φίλε μου..τα πολλά κουνήματα.. καταπίνουν τα δευτερόλεπτα.. τα λεπτά.. και τις ώρες για πλάκα!! Τώρα που το λες πάντως θυμάμαι μια γιαγιά 80 χρονών και κάτι κοπελίτσες που κoυνιόντουσαν λιγάκι..αλλά μετά το ξεπέρασαν…Δυνατή η γιαγιά πάντως.
  4. Φίλε μου δεν υπάρχει απέχθεια για την άλλη εταιρεία απλά υπάρχει κάτι που λέγεται υποστήριξη για την kallisti ferries, και αυτό διότι η καταγωγή της οικογένειας Σπανού είναι από την Ικαρία και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι ταλαιπωρείται ο κόσμος, και εγώ προσωπικά ταλαιπωρούμε που είμαι κάτοικος Αγίου Κηρύκου. Έχουμε κάνει τόσες επιστολές και τηλ στην HSW για να στείλουν το Ν. Μύκονος στο λιμάνι μας, έστω μια φορά την εβδομάδα, και αυτοί αρνήθηκαν !! Δεν νομίζω λοιπόν να φταίει η εταιρεία Kallisti ferries που εδώ και 20 ημέρες δεν έχουμε δει πλοίο… Ps: Καλώς σας βρήκα όλους, ένα μεγάλο μπράβο στους Διαχειριστές και συντονιστές για το πολύ καλό και λειτουργικό site.
  5. Ο κόσμος το περίμενε το πλοίο στους Φούρνους αλλά ιδιαίτερα εμείς στην Ικαρία.. Υπάρχει πολύς κόσμος πλέον που θέλει να ταξιδεύει με την Kallisti Ferries αλλά δυστυχώς αναγκάζεται να ταξιδεύει με άλλες...
×
×
  • Create New...