Aqua_blue Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 Σε μια πρόσφατη ανακάλυψη στο Equasis έπεσε στα μάτια μου το Ro/Ro Cargo Marin(IMO:8917895) ,πρακτικά φαίνεται για σχετικά πρόσφατη αγορά από την Νew Atlantic Seaways LTD ,με έδρα τον Πειραιά και διεύθυνση την Κανάρη 5...κατασκευής 1990,σημαία Παλάου και διαστάσεις 130m Χ 21m , απασχολείται με Μεσογειακά ναυλα γενικού φορτίου . Στην ιδιοκτησία της φαίνεται και bulk carrier του 92.
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 Eίναι New Atlantis Seaways Aυτό δεν ήταν εκείνο το Marin που είχε ναυλώσει ο Παναγόπουλος γιά Αδριατική;;
Shippihs Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 (edited) Όχι Το marin του Παναγόπουλου ήταν το imo 8912376. Edited December 9, 2024 by Shippihs
Nick the Greek Posted December 10, 2024 Posted December 10, 2024 Η αλλαγή στην πλοιοκτησία φέρεται να έχει γίνει πρίν λίγους μήνες. Εγώ το παρακολουθούσα μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι και πρέπει να έπεφτε πολλή ανεμογεννήτρια. Πρίν από αυτό, νομίζω επί πάαρα πολλά χρόνια διακινούσε προιόντα χαρτιού στη Βαλτική και την βόρειο Ευρώπη. Τα δυσάρεστα νέα για πλοίο και πλοιοκτήτες, έχουν να κάνουν με το ότι το πλοίο από τις 29 του περασμένου Νοεμβρίου, βρίσκεται υπό καθεστώς απαγόρευσης απόπλου στη Μασσαλία.
Nick the Greek Posted March 16 Posted March 16 Υπό απαγόρευση απόπλου στη Μασσαλία και με ανεβασμένο καταπέλτη. Ωραίο χρώμα, έξυπνη η εικόνα του πλοίου αλλά τι να το κάνεις αν δεν ταξιδεύει.
Recommended Posts