Jump to content
Shipfriends

Σεμνα και ταπεινα


Recommended Posts

:) Συμφωνα με το μεγαλο αυτι του μικρου proud, ο κοσμαγαπητος Υπουργος Εμπορικης Ναυτιλιας εφαγε τις τυροπιττες του (τηνΤυρινης ηταν χτες) στο Γαλαξειδι.

Γυρω στη μια μετα το μεσημερι μια πομπη (πομπη, οχι διαπομπευση ετσι:D ) απο τρια πολυτελη τζιπ εφτασε στην παραλια του Γαλαξειδιου. Στο πρωτο απο αυτα συνοδηγος ηταν ο διαμενων στο ΥΕΝ βουλευτης Ηρακλειου. Ο "ρουφιανος" μου εντυπωσιαστηκε οχι μονο απο το γεγονος οτι ο υπουργος κυκλοφορει με πολυτελη τζιπ, αλλα και απο το οτι το καθενα απο τα 3 ηταν και αλλης εταιρειας. ενα αμερικανικο ενα βρετανικο και ενα ιαπωνεζικο. οπως ηταν και τα 3 μαυρα και γυαλιστερα θυμιζαν μεταγωγη της 17Ν;) .

Η μεγαλη πλακα ειναι αλλη. Φτανοντας ο ΥΕΝ και το funclub του στην παραλια, πηγαν να παρκαρουν σε ενα σημειο που ηταν αποκλεισμενο με πορτοκαλι κωνους, γιατι ηταν στενη στροφη. Ο βαρυς και ανθυγιεινος λιμενοφυλακας παει να πει στον οδηγο να φυγει, βλεπει τον συνοδηγο και βαραει μια προσοχη σα νεοσυλλεκτος αμερικανος πεζοναυτης που ειδε τον Βush. Ενω αυτος μενει κλαρινο, οι αλλοι συναδελφοι του λιγα μετρα πιο περα ηταν εμφανεστατα αμηχανοι. Καταλαβαν οτι καποιος μεγαλος ηταν για να πετρωσει ετσι ο δικος τους, αλλα δεν ειχαν δει ποιος. Ειναι να μη ζητανε ανθυγιεινο μετα:P .

Στο Γαλαξειδι κυκλοφορησε οτι ο ΥΕΝ ηταν Αραχωβα το τριημερο και περασε για βολτα απο Γαλαξειδι. Το τελευταιο ειναι φημη, δεν το τσεκαραν τα "αυτια" μου. Ειχαν πιο σοβαρα πραγματα να κανουν. Αν ειναι ετσι παντως, αποδεικνυεται αλλη μια φορα, οτι αν η Αραχωβα ειναι η Μυκονος του Χειμωνα, το Γαλαξειδι ειναι η Παρος. Παιρνει οτι δε χωραει η Αραχωβα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...