polmyt Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 (edited) Αλλο ενα μικρο τουριστικο που δραστηριοποιηται σε ημερησιες εκδρομες απο το Νυδρι ειανι το ΝΙΚΟΛΑΟΣ Το πλοιο εχει νηολογιο Λευκαδας 90 και δυστυχως αυτο ειναι το μονο στοιχειο που εχω για το συγκεκριμενο Μπορουμε να το δουμε και σε νυχτερινη φωτο δεμενο στο Νυδρι Edited May 27 by Nick the Greek
polmyt Posted July 16, 2021 Author Posted July 16, 2021 Και φετος το καλοκαιρι ,το πλοιο δουλευει σε ημερησιες εκδρομες απο το Νυδρι Μπορουμε να το δουμε μπαινοντας στο λιμανι αλλα και δεμενο
BS CHIOS Posted May 25 Posted May 25 3 χρόνια μετά, το καραβάκι συνεχίζει ακάθεκτο τις κρουαζιέρες στην Λευκάδα. Πολύ όμορφο στο μάτι μου το συγκεκριμένο.
Nektarios Papadakis Posted May 25 Posted May 25 Το ΝΙΚΟΛΑΟΣ είναι ξύλινο και κατασκευάστηκε το 1997 στο ναυπηγείο Ι. Μπασιμακόπουλος & Σία Ο.Ε. στην Κοιλάδα Αργολίδας. Νηολογήθηκε στην Α΄κλάση Λευκάδας με αριθμό 90. Το βρίσκω με το όνομα ΝΙΚΟΛΑΟΣ τουλάχιστον από το 2005 και μετά. Δεν ξέρω αν είχε άλλο όνομα πριν το 2005. Είναι 40,92 gt, έχει διαστάσεις 19,10 m x 5,51 m και ΔΔΣ SX7166. Φέρει 2 Βρετανικές μηχανές Cummins 6 CTA 8.3M1 με ισχύ 500 ίππων.
BS CHIOS Posted May 25 Posted May 25 Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες! Εδώ υπάρχει και το site του πλοίου, με πληροφορίες για τις (3) διαδρομές του. Σύμφωνα με το ίδιο site, έχει χωρητικότητα 150 επιβάτες.
Recommended Posts