Jump to content
Shipfriends

Crystal Symphony (ΙΜΟ 9066667)


Recommended Posts

Το Crystal Symphony (ΙΜΟ Νο: 9066667) είναι κατασκευασμένο το 1995 στο ναυπηγείο Kvaerner Masa στη Φιλανδία. Το πλοίο έχει μήκος 238,01 μέτρα, πλάτος 30,20 μέτρα και φοράει 6 κύριες μηχανές Sulzer 9ZAL40S, που του δίνουν maximum ταχύτητα 22 κόμβων. Η χωρητικότητα του σε επιβάτες είναι 1100 άτομα

On 24/4/2017 at 3:28 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Η Crystal Cruises παρουσίασε τα σχέδια της για την ανακαίνιση του Crystal Symphony και του Crystal Serenity το Νοέμβριο του 2017 και το 2018 αντίστοιχα.

Η ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων του Crystal Symphony ολοκληρώθηκε τη προηγούμενη εβδομάδα στο ναυπηγείο Lloyd Werft στο Bremerhaven.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 4 years later...
  • 4 months later...
  • 10 months later...

Τελικά το πλοίο θα βγεί περί το τέλος του μηνός και θα κάνει την πρώτη του κρουαζιέρα μετά από 3.5 χρόνια, από το λιμάνι του Πειραιά. Η αναχώρηση προβλέπεται για την 1η Σεπτεμβρίου και οι επόμενοι προορισμοί θα είναι η Σαντορίνη, η Πάτμος, η Κώς, η Σμύρνη, η Κωνσταντινούπολη, το Κουσάντασι, η Έφεσος, η Μύκονος, η Κέρκυρα, το Ντουμπρόβνικ και η Βενετία, με άφιξη στις 15 Σεπτεμβρίου.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Μέσα στην πανδημία, πίστεψα πως δεν επρόκειτο να το ξαναδώ το πλοίο, τουλάχιστον όχι σαν Crystal Symphony. Κουβάς τρελός όμως, και το όμορφο κρουαζιερόπλοιο έπλευσε και πάλι στη θάλασσα του Πειραιά.

Link to comment
Share on other sites

Μετά τα απανωτά άκυρα του Celebrity Infinity στον Βόλο (α ρε Ντάνιελ μας έκαψες) και με έναυσμα την φωτό του Νικ, ας δούμε το Crystal Symphony αγκυροβολημένο στην ράδα του Βόλου μιας και πλέον τα βαθικά του λιμανιού δεν επιτρέπουν την είσοδο στο λιμάνι...Το κρουαζιερόπλοιο ήρθε ανοιχτά του Βόλου γύρω στις 07:00 και αναχώρησε στις 18:00. Εδώ περιμένοντας το τελευταίο tender να ανέβει και ξεκινώντας να γυρίζει ώστε να βγεί απο την ράδα και να βάλει πορεία για τον επόμενο του προορισμό, την Πάρο!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...