Jump to content
Shipfriends

6 κιβωτια με λαθραια τσιγαρα μεσα στο φορτηγο πλοιο NOAH


MILTIADIS

Recommended Posts

Λιγο πιο δυτικα απο τη Σουδα θα μεταφερθουμε.. :rolleyes: και συγκεκριμενα στο λιμανι της Κισαμου οπου εντοπιστηκαν 6 κιβωτια με λαθραια τσιγαρα μεσα στο φορτηγο πλοιο NOAH σημαιας Μολδαβιας το οποιο ειχε πληρωμα 5 Αλβανους ναυτικους.Πλοιο και φορτιο κατσχεθηκαν.Φωτογραφιες εδω.

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

Το NOAH (IMO 8519954) σύμφωνα τουλάχιστον με το AIS, είχε αποπλεύσει από την Βαλέτα της Μάλτας με αναφερόμενο προορισμό το λιμάνι Τομπρούκ στη Λιβύη. Από ότι φαίνεται, ......παρέκκλινε κάπως της πορείας του και βρέθηκε στη Κρήτη, ενώ πριν λίγες ημέρες είχε αγκυροβολήσει για μικρό διάστημα στα βορειοδυτικά παράλια της Ζακύνθου.

Link to comment
Share on other sites

Το NOAH πηρε αδεια αποπλου και εχει μεταβει στο λιμανι της Σουδας οπου παραμενει κατασχεμενο και μαλλον θα το βλεπουμε εκει για καιρο ακομα οπως και το ROMEO που βρισκεται κι αυτο εκει εδω και κατι χρονια για παρομοιο λογο.

Link to comment
Share on other sites

Αθωωθηκαν τα 5 μελη του πληρωματος και το Αιγυπτιακης ιδιοκτησιας πλοιο συντομα προκειται να αναχωρησει.Οπως προεκυψε απο την ανακριτικη διαδικασια το φορτιο δεν επροκειτο να εκφορτωθει σε καποιο ελληνικο λιμανι αλλα το πλοιο προσεγγισε τη Ζακυνθο και το Καστελι Κισαμου αντιστοιχα προκειμενου να αποφυγει την θαλασσοταραχη που επικρατουσε την περιοδο που εντοπιστηκε απο τις αρχες.

Edited by MILTIADIS
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...