Jump to content
Shipfriends

Baltic Eager (IMO 7804065)


Recommended Posts

Καιρός να ανοίξουμε ένα θεματάκι και γι'αυτό το παπόρο.

Αφορμή στάθηκε το ότι σήμερα έφυγε ρυμουλκούμενο από τη ντάνα που βρισκόταν στην Ελευσίνα και περί ώρα 12:50 περνούσε τον δίαυλο της Σαλαμίνας. Υποθέτω ότι πήγε Νέο μώλο όπως συνηθίζει να κάνει τα τελευταία χρόνια. Και τον περσινό χειμώνα τον έβγαλε στη ντάνα και τον Ιούνιο μάλλον ναυλώθηκε, ήρθε Νέο μώλο, ετοιμάστηκε και έφυγε για να μας ξανάρθει πίσω τον Οκτώβρη. Στα δρομολόγια που έκανε πέρσι πέρναγε σίγουρα από το Algeciras αλλά δεν ξέρω τι άλλα λιμάνια έπιανε.

Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον (δεν ζητάω πολλά ε; B) ) του βαποριού ας μας διαφωτίσει.

Υ.Γ.: Από τότε που κατασκευάστηκε διατηρεί τα ίδια χρώματα! Γκρι στις πάντες και πορτοκαλοκίτρινες τσιμινιέρες.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

Τελικά το Baltic Eager αναχώρησε από τη Δραπετσώνα με προορισμό την Ουκρανία. Μέσα σε 3 ήμερες που ήρθε από τη ντάνα που ήταν στην Ελευσίνα, πρόλαβε να ετοιμαστεί το πλοίο για να ξεκινήσει τα ταξίδια!! Πιθανότατα τα χαρτιά πρέπει να ήταν σε ισχύει, όποτε για έφυγε τόσο γρήγορα.

Link to comment
Share on other sites

Προορισμός του το Nikolayev τση Ουκρανίας, εχει ενδιαφερον να δουμε που θα παει απο κει και περα. Η περυσινη του ναυλωση το καλοκαιρι ηταν οντως Algeciras - Tangier(Morocco).

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...