Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Μηχανική βλάβη παρουσίασε την Παρασκευη στις 11:40 το Ε/Γ-Ο-Γ “ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ” ενώ βρίσκονταν έξω από το λιμάνι της Αίγινας εκτελώντας το δρομολόγιο Πειραιά-Αίγινα-Αγκίστρι και αντίστροφα.

Το ανωτέρω πλοίο μετά από αποκατάσταση της βλάβης από τον πλήρωμα του πλοίου κατέπλευσε την 13:10 με ασφάλεια στο λιμάνι της Αίγινας και αποβίβασε τους 130 επιβάτες.

Μετά από επιθεώρηση από ΤΚΕΠ λιμένα Αίγινας διαπιστώθηκε η καλή λειτουργία των μηχανών και επετράπη την 14:40 ο απόπλους του πλοίου για τη συνέχιση του δρομολογίου του.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Δεν ειναι βλαβη αλλα προσκρουση αλλα το βαζω εδω

Το Ε/Γ-Ο/Γ «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ» Ν.Π. 4879 κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης στο λιμάνι της Σουβάλας Αίγινας, τη 18:25 σήμερα (14/7/05) προσέκρουσε στο κρηπίδωμα με αποτέλεσμα να υποστεί υλικές ζημιές στο πρωραίο τμήμα του. Στη συνέχεια το πλοίο προσέδεσε ασφαλώς και αποβίβασε καλά στην υγεία τους 80 επιβάτες, οι οποίοι προωθήθηκαν στον προορισμό τους με άλλα πλοία. Από τη Λιμενική Αρχή Αίγινας επετράπη ο απόπλους του πλοίου, κενό φορτίου και επιβατών, για την επισκευαστική βάση Περάματος προκειμένου αποκαταστήσει τις ζημιές του

Απο το site του ΥΕΝ

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, είχαμε κάποια μικρό βλάβη στο Σαρωνικός, με αποτέλεσμα μια καθυστέρηση

Mε καθυστέρηση έφυγαν από τα νησιά Αγκίστρι και Αίγινα για τον Πειραιά περίπου 350 επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν με το πλοίο «Σαρωνικός», το οποίο υπέστη μηχανική βλάβη, που τελικά αποκαταστάθηκε από τους μηχανικούς του πλοίου.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...