Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Welcome to the club:o :P !!

Χθες το Αχαιός δεν εκτέλεσε το πρωινό δρομολόγιο του (σύμφωνα με το Λιμεναρχείο κανένα από τα τρία), λόγω βλάβης. Λέω σίγουρα για το πρωινό, διότι το απόγευμα δε το είδα στο λιμάνι

Link to comment
Share on other sites

  • 9 years later...
Βλάβη στο συστημα υγειηνης του πλοιου χτες
 
Quote

 

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Λιμενικό Φυλάκιο  Αργοσαρωνικού  του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από το Πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ ''ΑΧΑΙΟΣ'' Ν.Π 11228 το οποίο είχε αποπλεύσει από λιμένα Αίγινας προς εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου για Πειραιά με πεντακόσιους ογδόντα οκτώ (588) επιβάτες, ότι ανωτέρω πλοίο παρουσίασε πτώση κενού στο σύστημα υγιεινής (VACUUM WC).
Ανωτέρω  Ε/Γ – O/Γ πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμένα Πειραιά και αποβίβασε τους επιβάτες με ασφάλεια.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΑΧΑΙΟΣ'', μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθει

 

Από το hcg.gr

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Ο/Γ Αχαιός στον Πειραιά

Quote

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αργοσαρωνικού, για βλάβη στις ηλεκτρομηχανές του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΧΑΙΟΣ” Ν.Π. 11228, το οποίο είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Αίγινα και Αγκίστρι, με τριακόσιους δεκατέσσερις (314) επιβάτες, εβδομήντα ένα (71) ΙΧΕ, έξι (06) Φ/Γ και δεκαπέντε (15) Δ/Κ.

Ορισμένοι επιβάτες μετεπιβιβάστηκαν στο Ε/Γ-Ο/Γ “ΦΟΙΒΟΣ” Ν.Π. 11317 και προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας, ενώ οι υπόλοιποι προωθήθηκαν στον προορισμό τους με έτερα πλοία της γραμμής.

Από το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού του Α΄ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΑΧΑΙΟΣ”, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Ο/Γ Αχαιός στον Πειραιά 

Quote

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αργοσαρωνικού από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΧΑΙΟΣ” Ν. Π. 11228, ότι κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολόγιο από λιμένα ν. Αίγινας σε λιμένα Πειραιά, παρουσίασε μηχανική βλάβη σε μία εκ των τεσσάρων μηχανών του.

Το εν λόγω πλοίο κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα Πειραιά, με 678 επιβάτες και 18 άτομα πλήρωμα.

Από τη Λιμενική Αρχή Αργοσαρωνικού απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του “ΑΧΑΙΟΣ” μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ κατόπιν προσκόμισης του παραπάνω βεβαιωτικού, δύναται η συνέχιση των πλόων.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...