Jump to content
Shipfriends

Παναγιώτης Γιαννούλας

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Παναγιώτης Γιαννούλας

  1. Kαι συνεχίζω το ταξίδι με το υπέροχο αυτό ποστάλι με ρεμέτζο στις Καμάρες της Σίφνου, όπου ο καπτα-Νίκος έκανε τα βουνά να βροντήξουν με τη μπουρού του...
  2. Όπως είχα υποσχεθεί, σας έχω ετοιμάσει ένα αφιέρωμα στο βάπορα και ιδού το πρώτο μέρος με μια μεσημβρινή άφιξή του στη Μήλο, όπου ο καπτά-Νίκος Σάρδης μας χαιρετά με εκείνη την υπέροχη και επιβλητική μπουρού του πλοίου του.
  3. Ταξίδεψα με το πλοίο για Μήλο στις 24 Αυγούστου. Όμορφο και ξεχωριστό ταχύπλοο, με εκείνη την ωραία και μεγάλη πλώρη, φωτεινό και ευρύχωρο γκαράζ και όμορφες γραμμές. Οι χώροι του είναι χρωματιστοί και ποιοτικοί και όπως έγραψε παραπάνω και ο φίλος Neptune, οι επενδύσεις και τα χρώματα των αεροπορικών θέσεων αλλάζουν και ποικίλουν, αναλόγως με το που βρίσκεσαι, πλώρα, μέση, πρύμα και στο επάνω κατάστρωμα. Κορυφαίος για εμένα χώρος το πρυμνιό, ημικυκλικό σαλόνι με τους καναπέδες με θέα στο spray και τα μπόλικα απόνερα, θυμίζει yacht. Η συμπεριφορά στον καιρό που βρήκε, ένα μετριοπαθές 6άρι, αρκετά καλή, χωρίς κοπανήμα ή μπότζι. Συνολικά προσεγμένο, όμορφο και γρήγορο, πρέπει να χτυπησε 30-32 κόμβους. Σας έχω εδώ ένα πλήρες ρεπορτάζ σε βίντεο από το ταξίδι, ελπίζω να σας αρέσει, όπως και το κανάλι μου, που προσφάτως άνοιξα.
×
×
  • Create New...