Jump to content
Shipfriends

harry59

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Uncategorized

  • Location
    East-Attica
  • Interests
    Καραβολάτρης
  1. Απλά ακούγεται λίγο περίεργο το aqua δίπλα στο ΗΡΑΚΛΗΣ,ιδιέταιρα γιά ένα θηριόδες βαπόρι που κυρίως θα μεταφέρει νταλίκες,κατά τα άλλα καλοτάξιδο να είναι καί καλά κέρδη στους μετόχους της τιμημένης τριήρης.
  2. Σήμερα το μεσημέρι περνώντας από το λιμάνι του Λαυρίου το είδα αγκιροβολιμένο απέναντι από το άλλο ro/ro της ίδιας εταιρίας το ΠΟΝΤΟΣ.
  3. Μπορεί κάποιος να με πληροφορίσει για το κόστος κτήσης ενός 140μετρου ρο/ρο 25ετίας περίπου, το ημερίσιο κόστος λειτουργίας με ή χωρίς πλήρωμα καθώς επίσεις και γιά τα ανάλογα ημερίσια νάυλα.
  4. Αν θυμάμε καλά το ,πλοίο έπαθε την βλάβη πρίν την στοφή της νότιας πλευράς της Μακρονήσσου,πιθανώς παλέυοντας με τα κύματα σύρθηκε έξω από τον Πάτροκλο ,όπου το ρυμουλκό το τράβηξε στον όρμο.Αν κάποιος φίλος έχει αρχειακό υλικό με δελτία ειδήσεων ναυτιλιακού περιεχομένου ίσως βοηθήσει.
  5. Η Ανάβυσσος είναι στην πίσω πλευρά του Σουνίου,πιθανώς ακυβέρνητο σύρθηκε μέχρι τον όρμο.όπου με την βοήθεια ρυμουλκού και του ΜΑΚΕΔΩΝ έβγαλε τον κόσμο παρουσία καναλιώνTV.
  6. Την περίοδο 2000-2001 ήταν δρομολογίμενο στην γραμμή Λαύριο-Κέα,έως την ημέρα (νύχτα) που έμεινε από τιμόνι ανοιχτά της Αναβύσσου και έγινε θέμα στα μέσα ενημέρωσης.Εκ΄τοτε το εξαφάνισαν από προσώπου γης μιάς και ήταν νωπό το ναυάγιο του Εξπρές Σαμίνα.
  7. Το RO/RO Αλεξάνδρα Τ. μάλον ανοίκει στην εταιρεία του ανωτέρω εφοπλιστή. Γνωρίζει κάποιος κάτι πιό συγκεκριμένο.
  8. Κάτι ακούγεται γιά ναύλωση του από την ΝΕΛ αυτό το καλοκαίρι στα 12νησα.
×
×
  • Create New...