Jump to content
Shipfriends

npfirst

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

  1. Φίλε, σε ευχαριστώ πολύ για τον νυχτερινό φωτισμό. Αποψή μου είναι, οτι είναι ρεαλιστικότερο τώρα το πλοίο. Κατάφερες να μου ξαναδώσεις ενδιαφέρων για το VS....
  2. Νομίζω οτι είναι πιο light... Κισλόφσκυ, και κάτω. Πάντως άν θυμάμαι καλά τα 2/3 τησ ταινίας είναι γυρισμένα στο πλοίο.
  3. Υπάρχει μια βιντεοταινία του 1989, με όνομα Πάθος και έρωτας (Βάνα Μπαρμπα). Είναι γυρισμένη πάνω στο ¨Απτερα, πριν την μετασκευή του, σε νυχτερινό ταξίδι.
  4. Τέλειο το Μυτιλήνη. Πολλα ευχαριστώ φίλε, όπως και σε όλους τους ναυπηγούς άλλωστε.
  5. Ευχαριστώ πολύ. Αν βρεθεί και κάτι με καλύτερα κτίρια, θα γίνει τελέιως super.
  6. Καλημέρα παιδιά. Υπάρχει τίποτα σε λιμάνια? π.χ Πειραιάς η κάποιο άλλο? Ευχαριστώ
  7. Ταξίδεψα για Χανιά μαζί του φέτος, αντι για το προγραμματισμένο ΕΛΥΡΟΣ. Απο την μια χάρηκα, επειδή πιθανότατα δεν θα έχω άλλη ευκαιρία να ξαναταξιδέψω με αυτό το πλοίο (εκτός αν έχει διαφορετική αποψη η ΑΝΕΚ.....), απο την άλλη όμως περίμενα να δώ και το ΕΛΥΡΟΣ. Οπως και να έχει, το ταξίδι ήταν καλο, και η αλήθεια έιναι οτι περίμενα το πλοίο σε χειρότερη κατάσταση. Σχετικά καθαρό, για τον αριθμό επιβατών που είχε, και οι κραδασμοί ανεκτοί. Η κάπνα της τσιμινιέρας παντως... καλα κρατούσε. Αν δεν μας έκλεβαν απο την ΑΝΕΚ, λογω των 6 euro επιπλέον που πλήρωσα για να έχω αριθμημένο αεροπορικό κάθισμα, κάτι που φυσικά το ΛΑΤΟ δεν διαθέτει, πιστεύω οτι το πλοίο αντικατέστησε με αξιοπρέπεια το ΕΛΥΡΟΣ. Και αν ήταν η τελευταία σεζόν του πλοίου στα Χανιά, τότε θα λόγω καραβολατρείας θα το θυμάμαι ευχάριστα.
×
×
  • Create New...