Jump to content
Shipfriends

teo0

eMembers
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by teo0

  1. Έφυγε πριν λίγο απο το λιμάνι των Νέων Στύρων με κατεύθυνση το Λαύριο σύμφωνα με το AIS.
  2. Στην Ερέτρια βρίσκεται μετά από κάποιες μεταφορές που έκανε στη Θεσσαλονίκη και στον Βόρειο Ευβοϊκό.
  3. Σε Κέα και Κύθνο έκανε μεταφορές το Παναγία Παραβουνιωτισσα και σήμερα άρχισε τα δρομολόγιά του στη γραμμή των Στυρών.
  4. Το Κανάρης αποχώρησε πριν λίγο από τα ναυπηγεία Περάματος ,όπου είχε πάει για την συντήρησή του, και ξεκίνησε για τα Στύρα όπου και θα αρχίσει τα δρομολόγιά του.
  5. Παρά πολύ δύσκολο να προλάβει το Πάσχα.
  6. Ανεβαίνει προς Πειραιά, τώρα στον Αργοσαρωνικό. Μου κάνει εντύπωση που έκανε τον γύρο της Πελοποννήσου αντί να περάσει από Κορινθιακό.
  7. Κατηφορίζει το Πρωτοπόρος ΧΙV απο τον Πειραιά σύμφωνα με το AIS, αργά το βράδυ κιόλας. Ποιός ο λόγος; Συμπληρώνω τον εαυτό μου και λέω ότι κάνει μεταφορές σε ιχθυοκαλλιέργειες.
  8. Το αμφιπλωρο βρίσκεται στη Φανερωμένη Σαλαμίνας και Πάχη Μεγάρων.
  9. Ένα περιστατικό σημειώθηκε χθες: "Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Θάσου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ” Ν.Π. 12524, ότι κατά τη διαδικασία απόπλου προς εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου από το λιμάνι της Θάσου στο λιμάνι της Κεραμωτής, διαπιστώθηκε δυσλειτουργία ντίζας χειριστηρίου στη δεξιά κύρια μηχανή. Οι είκοσι οκτώ επιβάτες και τα δεκατρία οχήματα, προωθήθηκαν στο προορισμό τους με λοιπά πλοία της πορθμειακής γραμμής με μέριμνα της εταιρείας, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση." Πηγή: www.Proininews.gr
  10. Ερμής Ι?? Γιατί Ερμής Ι ? Μήπως θα υπάρξει και Ερμής ΙΙ......? Ίσως το Hardinge....? Εκτός και αν απλά ήθελαν να το ονομάσουν με το 1 στο τέλος 😒
  11. Να σημειώσω ότι έμεινε στη παραλία Πόρτο Πεύκο μόνο για μια μέρα λόγο των καιρικών συνθηκών, και τώρα έχει ξαναγυρίσει στα δρομολόγια.
  12. Το Αίολος ΙΙ έχει σταματήσει τα δρομολόγια στη γραμμή Αιδηψό - Αρκίτσα και φαίνεται να έχει δέσει στην παραλία πόρτο πεύκο στον κόλπο της Γιάλτρας σύμφωνα με το ΑΙS.
  13. Δεν θα είναι η extra μηχανή η μόνη τροποποίηση. Θα μπουν καταπέλτες και γενικά διάφορες αλλαγές στο πλοίο τούτο σαν το Moysale.
  14. "Σύμφωνα με στελέχη της «Kerkyra Seaways», τα δρομολόγια του συγκεκριμένου πλοίου εκτιμάται ότι θα ξεκινήσουν κοντά στην περίοδο του Πάσχα. Όπως μάλιστα επισημαίνουν, τα δυο πλοία θα καλύψουν το κενό του «Ερμή», μετά την πώλησή του σε εταιρεία κροατικών συμφερόντων. Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο δρομολόγιο του, μετά από δυόμισι χρόνια παρουσίας στη γραμμή Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα πραγματοποιήθηκε στις 15 Νοεμβρίου και ήδη το καράβι βρίσκεται εκτός συνόρων. Ως «Ερμής» πάντως αναμένεται να συστηθεί στο επιβατικό κοινό το «Moysalen», καθώς θα λάβει το όνομα του προκατόχου του." Πηγή: www.ellikiakltoploia.net
  15. Εδώ ένα ωραίο βίντεο της καθέλκυσής του. Επίσης παρατήρησα την ύπαρξη του κλειστού κομματιού στην πλώρη της παντόφλας. Αν δεν κάνω λάθος νομίζω πως λέγεται καμπούνι.
  16. Στα Νέα Στύρα το Αποστολής Τ. αφού ολοκλήρωσε την ακινησία του και πήρε την θέση του Δημήτρης.
  17. Στον Αλμυροπόταμο πήγε το Δημήτρης για την ακινησία του.
×
×
  • Create New...