Jump to content
Shipfriends

SHIPS_FUN

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

  1. Με την SAOS τι γίνεται με αυτό ? τα πληρώματα δηλαδή
  2. Ε όχι και χωρίς πλοίο στα Δωδεκάνησα με τίποτα! για το Μαρίνα λένε ότι θα βγεί 1 Μαρτίου σε αντικατάσταση του Ανθή,και μετά το Ροδάνθη.
  3. Σάββατο πρωί 8.30 Σύρο-Τήνο-Μύκονο-Βαθύ, Από Βαθύ στις 21.00 Μύκονο-Πειραιά. Κυριακή 16.00 για Δωδεκάν.
  4. Ο Γιάννης Βαλλιανάτος ξανά Αρχιλογιστής μετά από χρόνια πριν που είχε ξεκινήσει το ΑΦΡΟΔΙΤΗ Από Α λογιστής στο ΑΝΘΗ-ΜΑΡΙΝΑ Αρχιλογιστής στο ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ.
  5. Ε όχι ρε φίλε και στριμωγμένα στο ΑΝΘΗ-ΜΑΡΙΝΑ με τόσους χώρους Τότε στο BLUESTAR πως είναι..? Σαρδελοποιημένα? Για την μπόχα που λες τώρα ας απαντήσουν και άλλοι αλλά εγώ διαφωνώ Από αρκετά ως πολύ καθαρό.. Οι σκουριές στο γκαράζ έχουν φιαχτεί από ότι είδα..
  6. Το Ανθή θα κάνει από Πειραιά Κυριακή 16.00 Πάτμο Λέρο Κώ Ρόδο. Τρίτη Πέμπτη στις 17.00 Πάτμο Λέρο Κώ Ρόδο. Σάββατο 7.10 Σύρο Τήνο Μύκονο Βαθύ.
  7. Για τη στενή σκάλα θα διαφωνήσω για την ασφάλεια.... Μάλλον είναι πιό ασφαλής γιατί κρατιέται καλύτερα ο επιβάτης -και από τις δύο πλευρές-. Για τα σαλόνια που είπαμε πιο πάνω, έχουν αλλαχθεί και τα άλλα 2 που είχε πριν, εκτός της διακεκριμένης. Και ψυγείο στις εξωτερικές καμπίνες
  8. Να πω και εγώ κάποια πράγματα... Δεν πρόκειται για μετατροπή BAR αλλά για χώρο που υπήρχε σαν Fast Food, και μάλιστα είχε και πέρυσι σουβλάκι. Στα σαλόνια που αναφέρθηκε κάποιος έχει γίνει ανακαίνηση σε όλα (υφάσματα). Προστέθηκαν καμπίνες και ανακαινήσθηκαν οι παλιές, έτσι έχει 2κλίνες και 4κλίνες όλες με τουαλέτα και οι εξωτερικές με τηλεόραση. Για το βάψιμο και τα φώτα συμφωνώ... Η ταχύτητα χαμηλή αλλά με την τιμή του πετρελαίου..
×
×
  • Create New...