Ariadne Posted July 17, 2022 Posted July 17, 2022 (edited) Το πλοίο φαίνεται να ναυλώθηκε προσωρινά στη Wallenius-SOL, αν και δεν το βρίσκω στα δρομολόγια της εταιρείας ... Edited July 17, 2022 by Nick the Greek
Nick the Greek Posted April 17, 2023 Posted April 17, 2023 Όπως έχουμε πεί και αλλού, το πλοίο βρίσκεται πια στη δυτική Μεσόγειο και απασχολείται ανάμεσα στη Malaga και την Tanger Med επί καθημερινής βάσεως. Νυχτερινές αναχωρήσεις από το Μαρόκο, μεσημεριανές από την Ισπανία.
Nick the Greek Posted October 6, 2023 Posted October 6, 2023 Τέλος από τη Δυτική Μεσόγειο το πλοίο, ξεφόρτωσε στην Ταγγέρη και τώρα πλέει πρός βορρά με προορισμό το Vigo της Γαλικίας.
Nick the Greek Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 Και από το Vigo, τουλάχιστον για τους επόμενους 12 μήνες, θα κάνει δρομολόγια για το Liverpool σε ναύλωση στην Linea Suardiaz. Είναι η γραμμή για την οποία έχουμε πεί εδώ.
Nick the Greek Posted November 21, 2023 Posted November 21, 2023 Το πλοίο έχει βάλει στο πλάι και σινιάλα Suardiaz.
Nick the Greek Posted August 7, 2024 Posted August 7, 2024 Ας βάλουμε και αυτό το προιόν του JJ Sietas στην gallerie μας, δεμένο στην Malaga το περασμένο καλοκαίρι, οπότε και εκτελούσε δρομολόγια για το Tanger Med.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now