Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Η ALKO FERRIES ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως τα δρομολόγια του Ε/Γ-Δ/Ρ "SEBECO II" δεν θα πραγματοποιηθούν για σήμερα Παρασκευή 12 Ιουλίου. Μετά την ολοκλήρωση των δρομολογίων, εχθές Πέμπτη, διαπιστώθηκε μηχανική δυσλειτουργία στο SEBECO II και για λόγους ασφαλείας θα πραγματοποιηθεί έλεγχος για την αποκατάστασή της. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για την πραγματοποίηση η μη, των δρομολογίων του SEBECO II για Σάββατο και Κυριακή, 13 και 14 Ιουλίου.

Link to comment
Share on other sites

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για τη μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Δ/Ρ Σεμπεκο ΙΙ στον Πειραιά

Quote

Ενημερώθηκε το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΣΕΜΠΕΚΟ ΙΙ'' Ν.Π. 12615, ότι διαπιστώθηκε διαρροή σε τμήμα του συστήματος εξαγωγής καυσαερίων της αριστερής κύριας μηχανής.

Το ανωτέρω πλοίο βρισκόταν προσδεμένο στο λιμένα Πειραιά και είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο την 08:35 για λιμένες Αίγινας και Αγκιστρίου με 11 επιβάτες, οι οποίοι προωθήθηκαν στον προορισμό τους με άλλα πλοία της γραμμής.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΣΕΜΠΕΚΟ ΙΙ'' μέχρι αποκατάστασης βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

 

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Χθες το πρωί ήταν βαν από την αντιπροσωπεία των μηχανών του Σεμπέκο ΙΙ και χθες το μεσημέρι στο ναυπηγείο του Χαλκίτη, όπου βγήκε εκτός νερού και σήμερα ξανά βρέθηκε στο υγρό στοιχείο.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...