Jump to content
Shipfriends

Isola di Procida (IMO 9166209)


.voyager

Recommended Posts

Πάμε να δούμε και το ένα από τα τρία αδεφάκια του Isola di Capri , το Isola di Procida, μαζί με το οποίο συνδέει τη Νάπολη και το Sorrento με τη Marina Grande του Capri. Η παρακάτω περσινιά.

v2?user_id=10151545&webp=true&sig=f55be1

Edited by proud_ionian
tag - subtitle
Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Από αυτά τα τρία βαποράκια εγώ λέω πως ένα τουλάχιστον θα βρεθεί κάποια στιγμή στην Ελλάδα, κάποιο θα ταιριάξει. Ας επικεντρωθούμε όμως στο Isola di Procida κι ας μεταφερθούμε στον Ιούνιο του 2017 για να το δούμε σε μια από τις επισκέψεις μου στο Capri. Μάλιστα έτυχε εκείνη την ημέρα να ταξιδέψω μαζί του για τη Napoli, και την έβγαλα θυμάμαι στο πρυμνιό του κομμάτι όπου μπορεί κανείς να βγεί έξω για τσιγάρο. Μέσα λίγα πράγματα, δύο απέριττα και χρηστικά σαλόνια με τα καθίσματα αεροπορικού τύπου να είναι επενδεδυμένα στο μπλέ της Caremar. Να το πρυμνιό σαλόνι, να και το πλωριό. Υπάρχει και άλλο ένα σαλόνι από πάνω αλλά στο συγκεκριμένο δρομολόγιο τουλάχιστον, ήταν κλειστό.

 

Και για να δείτε τι τραβάνε τα πληρώματα και σε αυτήν την περιοχή, ας ανοίξουμε λίγο το πλάνο στο Capri. Γιώτ, ταχύπλοα, βαρκάκια, εκδρομικά, όλα μέσα σε λίγα τετραγωνικά. Πανάκριβο μέρος εν τω μεταξύ, τιμές Μυκόνου.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...