Jump to content
Shipfriends

Begonia Seaways (IMO 9262089)


Recommended Posts

  • 5 months later...

Με αφορμή το Begonia Seaways το φουγάρο του οποίου κοσμεί καινούριο σινιάλο της DFDS, να ρίξουμε μια ματιά στα παλιά και καινούρια χρώματα της εταιρείας.

 

Τον Μάιο του 2017 λοιπόν, βλέπουμε το πλοίο δεμένο στη Γάνδη(Ghent). Είναι Σάββατο απόγευμα και το πλοίο φορτώνει για την καθιερωμένη αναχώρησή του αυτήν την ημέρα της εβδομάδας για το Goteborg. Όπως βλέπετε, είναι ένα ανοιχτό μπλέ, σχεδόν θαλασσί.

 

Το Σεπτέμβριο του 2017, βλέπουμε το πλοίο δεμένο και πάλι στη Γάνδη, στην ίδια θέση. Αυτήν τη φορά το πλοίο είναι βαμμένο σε πολύ σκούρο μπλέ, σχεδόν μαύρο. Οι κρίσεις δικές σας.

 

Το πλοίο είναι χτισμένο το 2004 σαν Tor Begonia στο Flensburg της Γερμανίας και δεν μπορεί παρά να σε εντυπωσιάσει με τον όγκο του. Μετά την επιμήκυνση του 2009 διαθέτει 4,700 γραμμικά μέτρα και κινείται με ταχύτητα 22 κόμβων που του δίνει η MAN B&W του. Στα 14 του χρόνια με τα χρώματα της DFDS, έχει αρχικά απασχοληθεί στη γραμμή Immingham - Goteborg και τα τελευταία χρόνια στο Ghent - Goteborg.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Το πλοίο αντικαταστάθηκε στο Ghent - Goteborg από το νεότευκτο Scandia Seaways και έτσι τώρα βγάζει το ψωμάκι του στη γραμμή Immingham - Goteborg, γραμμή η οποία ήταν και η αρχική του στην εταιρεία.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...