Panagia Ekatontapiliani Posted May 6 Posted May 6 Στα σκαριά το “αδελφάκι” του Captain Morgan, που θα πάρει το όνομα “Captain Hook” των αδελφών Χριστόδουλου & Κώστα Χατζηιωάννου Quote Η είδηση της ημέρας δεν ήταν το “Captain Morgan” καθαυτό, αλλά… το νέο του “αδελφάκι”! Όπως μας αποκάλυψε με ενθουσιασμό ο καπετάν Χριστόδουλος, ήδη έχει δοθεί παραγγελία για ένα ακόμα μεγαλύτερο σκάφος – ένα ημερόπλοιο που θα μπορεί να μεταφέρει πάνω από 400 επιβάτες και θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον στόλο της οικογενειακής επιχείρησης. Το νέο σκάφος, που θα φέρει το όνομα “Captain Hook”, βρίσκεται ήδη στα πρώτα στάδια της ναυπήγησης του στο Ναυπηγείο “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΤΖΑΡΙΩΤΗΣ” – Hellenic Yachts, στη Χαλκίδα. Το σχέδιο του υπογράφει, όπως και το “Captain Morgan”, ο Καλύμνιος ναυπηγός Βασίλης Ψαραμπάς. Η ναυπήγηση του “Captain Hook” σηματοδοτεί ακόμη ένα μεγάλο βήμα για τους αδελφούς Χατζηιωάννου, οι οποίοι με όραμα και αφοσίωση ανανεώνουν τον στόλο τους, προσθέτοντας ένα έκτο υπερσύγχρονο τουριστικό σκάφος στην οικογενειακή τους επιχείρηση.
Panagia Ekatontapiliani Posted Sunday at 10:00 AM Posted Sunday at 10:00 AM Η ΑΝΕΝΔΥΚ πρόσθεσε ένα επιβατηγό σκάφος στο στόλο της με το όνομα Αίολος (Ν. Χανίων 263) που σήμερα ξεκίνησε δρομολόγια στη γραμμή Σφακιά Λουτρό. Το πλοίο έχει μήκος 16 μέτρα, ταχύτητα 18 κόμβων και χωρητικότητα 72 επιβατών.
Giannis P Posted Wednesday at 06:57 PM Posted Wednesday at 06:57 PM To ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΝΑΛΑ Ν.Π. 8050 του καπτά Αλέκου Βιτάλη και της εταιρείας Vitalis Sea Lines, είναι ένα μικρό πολυεστερικό σκάφος που δουλεύει στη Κύθνο και εκτελεί δρομολόγια τους καλοκαιρινούς μήνες προς την παραλία Κολώνα. Στη φωτογραφία το βλέπουμε στο καρνάγιο του Πολυδούλη στη Σύρο στις 17-11-2021.
Nektarios Papadakis Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Το ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΝΑΛΑ είναι Ελληνικής κατασκευής του 1996 (από GRP) και 9,91 gt. Διαστάσεις 9,30 m x 3,30 m και 2 Ιταλικές μηχανές IVECO AIFO, 480 ίππων Το βρίσκω από την κατασκευή του με νηολόγιο Α' κλάσης Πειραιά 6511 και ΔΔΣ SX4785 σαν ενοικιαζόμενη θαλαμηγό με όνομα ΘΕΡΜΙΑ. Πρέπει κάποια στιγμή να άλλαξε κλάση και να μετανηολογήθηκε στα πλοιάρια γιατί το ξαναβρίσκω τελευταία με νηολόγιο Α΄κλάσης Πειραιά 8050 και με το νέο όνομα ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΝΑΛΑ. Δεν ξέρω όμως αν άλλαξε και κάποιο άλλο όνομα ενδιάμεσα. Τώρα είναι καταχωρημένο σαν Ε/Γ-Τ/Ρ. On 6/1/2025 at 1:00 PM, Panagia Ekatontapiliani said: Η ΑΝΕΝΔΥΚ πρόσθεσε ένα επιβατηγό σκάφος στο στόλο της με το όνομα Αίολος (Ν. Χανίων 263) που σήμερα ξεκίνησε δρομολόγια στη γραμμή Σφακιά Λουτρό. Το πλοίο έχει μήκος 16 μέτρα, ταχύτητα 18 κόμβων και χωρητικότητα 72 επιβατών. Το ΑΙΟΛΟΣ είναι το πρώην ΙΩΑΝΝΑ που έχω προσθέσει στοιχεία μερικά ποστ πιο πάνω. Edited 23 hours ago by Nektarios Papadakis
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now