Jump to content
Shipfriends

Ιωάννα (Ν. Θεσσαλονίκης 322)


Recommended Posts

Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-Δ/Ρ ΙΩΑΝΝΑ και σύλληψη Πλοιάρχου
Η Λιμενική Αρχή Λευκάδος απαγόρευσε τον απόπλου του Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΙΩΑΝΝΑ'' Ν.E 110 το οποίο εκτελούσε δρομολόγια στην άγονη γραμμή Κάλαμος Λευκάδος – Επισκοπή – Μύτικας Αιτωλοακαρνανίας λόγω ληξιπρόθεσμου Ναυτολογίου.
Από το Λιμεναρχείο Λευκάδος, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, ο 37χρονος Πλοίαρχος και πλοιοκτήτης κατά ποσοστό 50% του Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΙΩΑΝΝΑ'' Ν.E 110, για μη εκτέλεση δρομολογίου, ενώ αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, η 36χρονή Πλοιοκτήτρια κατά ποσοστό 50% του ''ΙΩΑΝΝΑ''.

Πηγη: ΥΕΝ

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
On 7/8/2017 at 3:06 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Η Athos Sea Cruises ανήκει στην οικογένεια του κ. Γιώργου Ροδακαλάκη. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε ημερήσιες κρουαζιέρες στο Άγιο Όρος έχοντας για βάση του το λιμανάκι της Ουρανούπολης. Αυτή τη στιγμή η εταιρεία διαθέτει το Καπετάν Φώτης, το Ιωάννα και το Άγιος Γεώργιος. 

Το Ιωάννα είναι κατασκευασμένο το 1972, έχει χωρητικότητα 74.49gt, διεθνές διακριτικό SV 2996, νηολόγιο Θεσσαλονίκης 322, φοράει δυο κύριες μηχανές Volvo Penta (330 BHP). Το πλοίο έχει μήκος 27,70 μέτρα, πλάτος 7,40 μέτρα και ανήκει στο Athos Sea Cruises με έδρα τη Χαλκιδική. Το Ιωάννα κάνει ημερήσιες εκδρομές στη Χαλκιδική.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...
  • 2 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...